36 Sebab kenapa anda perlu JOIN POWERGOLD….

Share

36 Sebab kenapa anda perlu JOIN POWERGOLD….  Emas sgt berguna kepada kita pada waktu kita memerlukan. Jom kita simpan emas sebagai tabungan di hari mendatang! 1gram 1bulan 1Keluarga Boleh pm saya jika hendak membeli emas.

Tak nak simpan 1gm ? boleh beli 0.5g tak sampai Rm 100 pun.. WHATSAPP : 011-32095406

POWERGOLD

  1. Anda boleh jadi tokey emas dgn modal rm350 sahaja tapi untung sama spt tokey emas yg ada kedai emas rm1juta.
  2. Tiada had masa – boleh buat cepat atau perlahan..yg buat lambat pun blh dapat downline free je..ini lah plan yg bagus kerana upline yg aktif dapat bantu downline yg kurang aktif..plan membantu downline lain dpt duit..
  3. Anda boleh menaja tanpa had..yg penting tajaan anda membantu rakan lain dapat bonus (plan cun membantu rakan di bawah.bukan matahari yg pentingkan leader yg blh menaja sahaja hahaha…)
  4.  Bonus dibayar 2 kali sebulan (15hb dan 30hb)
  5. Tiada produk untuk dijual, takde nak jumpa2 org bawa produk huh!,
  6. Anda boleh memiliki beberapa akaun tanpa had..
  7.  Tak perlu paksa2 downline/network jalankan biz krn semua org buat untung dgn powergold samada dia aktif atau tidak..
  8. Tak perlu beli stok emas walalupun taraf stokis..urusan pembekalan dan penghantaran sepenuhnya dibuat oleh syarikat..
  9. Tak perlu maintain beli.
  10. Kos rendah untuk memulakan perniagaan..rm350 sekali sahaja yg semua org mampu keluarkan..
  11. Pasaran seluruh dunia asalkan di negara berkenaan ada internet (tak dpt nak kira ramai prospek yg bakal berada dalam network anda.
  12. Produk disukai dan diminati oleh semua orang.
  13. Berapa byk akaun nak buka pun takde masalah..
  14. Terbuka kepada seluruh masyarkat dunia dan tidak terhad kpd warganegara sahaja..biz woldwide.peluang cukup besar utk makan bonus menaja, bonus pair dan matching dunia perghh..
  15. Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan aktif dan pasif seumur hidup..
  16. Dapat withdraw setiap hari (jika mahu) melalui stokis atau direct dgn syarikat..
  17. Penghantaran produk dibuat oleh syarikat, selamat dan tidak menyusahkan ahli..
  18. Bonus/penghargaan syarikat kepada ahli2 yg komited, yg berjaya;bonus stokis terbaik, bonus kepimpinan, bonus penjaan peribadi, dan lain2 penghargaan yg dinikmati ahli..
  19. Bonus auto masuk bank 2 kali sebulan..
  20. Bonus pengaktifan yg tinggi bagi ahli pakej stokis..
  21. Bonus Sponsor, pairing dan matching yang tinggi dan lumayan..
  22. Income bole diwarisi sampai bila2 selagi wujudnya perniagaan ini..
  23. Rangkaian seluruh malaysia dan juga rantau asia boleh buat belian/tempahan..
  24. Boleh beli/tempah terus samada melalui stokis atau terus ke syarikat..
  25. Bole buat call/sms/internet terus dgn pihak pengurusan..
  26. Produk diiktiraf dan dikenali..
  27. Menjadi pembekal, pengedar produk siap kpd individu, peruncit dan kedai2 emas..
  28. Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu amethyst creation sdn.bhd.
  29. Biz real; ada pejabat, ada lesen, ada produk yg disukai oleh seluruh manusia pelusuk muka bumi antartik tak kira dimana huh..plan yg simple tapi sgt2 lumayan..
  30. Kerjasama erat semasa rakan biz tak kira dari mana group pun..
  31. Harga emas kos upah dijamin lebih murah dari pasaran perghhh..untung bg sesiapa yg suka niaga brang kemas scr runcitan..
  32. Sokongan pengurusan tahap amat terbaik:cepat dan cekap dlm menyelesaikan masalah berbangkit..
  33. Khidmat nasihat percuma..
  34. Dapat timba ilmu dan kemahiran lain berkaitan produk, trading dll kearah menyediakan ahli powergold membuka kedai emas sendiri di masa akan datang..
  35. Satu2 nya biz boleh dikatakan tak de langsung risiko utk rugi..
  36. Emas yg dapat boleh diwarisi sampai abg kakak ibu ayah cucu cicit keluarga turun temurun 7 keturunan.

 

 

** Dan banyak lagi kestimewaan2 lain yg tak mampu ditulis semua (sebab tangan dah kebas) ..apapun powergold biz terbaik utk semua org samaada dari dalam negara mahupun dr luar negara..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. wah banyak betul tu sampai 36 sebab..sebelum tau 36 ni pun sy dah tertarik dgn pakej boleh beli minimun amount berat emas 0.5g..

  2. Pingback: Urusniaga menggunakan dinar emas boleh mengelak manipulasi - Tun Dr Mahathir Mohamad

  3. Obat Tradisional Polip

    bagus juga artikelnya sangat berguna nih, Terima kasih infonya gan..!

  4. Obat Kista Ganglion

    artikelnya sangat bermanfaat untuk saya baca. Terima Kasih Gan atas informasinya…!! ^_^

  5. wah banyak betul sebab, memang terasa auranya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *