WW : Tiru Macam ?

uncle gedek  style

Wordless Wednesday

Uncle Gedek Link

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. Wahh tak gayat ke??berani betul tu…aduss…

  2. Jangan jatoooohhhh….!

    (kalau jatoh, takde la entry ni, kan? hahaha!)

    kamu comel!

  3. haha..uncle..uncles..ni kita panggil makcik. boleh?

  4. hihihi….sama je aksinya..cuma uncle gedek tak pakai tudung… πŸ™‚

  5. gayat pulak tengok belakang tu, jangan gedebuk kebebakang sudah.

  6. tiru mcm … ?

    sapekah uncle gedek ?

  7. Salam Bee,

    Ketinggalan betul akak ni, ramai yg buat entry psl uncle gedel, siapa uncle gedek tu? hihi sorilah ketinggalan keta api kiki πŸ˜›

  8. Gambar sebelum buat bungee jumping! πŸ˜€ hehe..

  9. Heheee, ada bakat jadi anak didik Uncle Gedek πŸ™‚

  10. wahhhh dah macam uncle tu je… uncle yang famous dengan gambar mukanya…

  11. Sudah. Lagi protege Uncle Gedek. Jerubu yer dibelakang tuh. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *