WW : Tiru Macam ?

uncle gedek  style

Wordless Wednesday

Uncle Gedek Link

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Wahh tak gayat ke??berani betul tu…aduss…

  2. tempat tinggi nih

  3. fuhhhh

  4. Jangan jatoooohhhh….!

    (kalau jatoh, takde la entry ni, kan? hahaha!)

    kamu comel!

  5. haha..uncle..uncles..ni kita panggil makcik. boleh?

  6. oowhh..ngertik2..hehe

  7. hihihi….sama je aksinya..cuma uncle gedek tak pakai tudung… :)

  8. gayat pulak tengok belakang tu, jangan gedebuk kebebakang sudah.

  9. tiru mcm … ?

    sapekah uncle gedek ?

  10. Salam Bee,

    Ketinggalan betul akak ni, ramai yg buat entry psl uncle gedel, siapa uncle gedek tu? hihi sorilah ketinggalan keta api kiki 😛

  11. Uncle Gedek…

  12. Gambar sebelum buat bungee jumping! 😀 hehe..

  13. Heheee, ada bakat jadi anak didik Uncle Gedek :)

  14. wahhhh dah macam uncle tu je… uncle yang famous dengan gambar mukanya…

  15. Sudah. Lagi protege Uncle Gedek. Jerubu yer dibelakang tuh. :-)

Speak Your Mind

*