WW : Tiru Macam ?

uncle gedek  style

Wordless Wednesday

Uncle Gedek Link

Comments

  1. Wahh tak gayat ke??berani betul tu…aduss…
    Hafizul recently posted..Aku, Cik Tom dan AlexaMy Profile

  2. tempat tinggi nih
    Juan recently posted..Musim Durian Penang 2012My Profile

  3. fuhhhh
    sweetkurma recently posted..kuasa cinta….!My Profile

  4. Jangan jatoooohhhh….!

    (kalau jatoh, takde la entry ni, kan? hahaha!)

    kamu comel!
    ~gedek! recently posted..June 20, 2012My Profile

  5. haha..uncle..uncles..ni kita panggil makcik. boleh?
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 7My Profile

  6. oowhh..ngertik2..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..Google Snippets : Ubahsuai Tema Genesis 1.71My Profile

  7. hihihi….sama je aksinya..cuma uncle gedek tak pakai tudung… :)
    zie fauzi recently posted..Checklist Barang Keperluan Bersalin Untuk Ibu dan Bayi di HospitalMy Profile

  8. gayat pulak tengok belakang tu, jangan gedebuk kebebakang sudah.
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Juara pilihan Lelaki KacakMy Profile

  9. tiru mcm … ?

    sapekah uncle gedek ?

  10. Salam Bee,

    Ketinggalan betul akak ni, ramai yg buat entry psl uncle gedel, siapa uncle gedek tu? hihi sorilah ketinggalan keta api kiki :P
    yanmie recently posted..Klinik Kesihatan Bandar Botanik KlangMy Profile

  11. Uncle Gedek…
    Nurul recently posted..Kemeriahan Nando’s "We Grill Champion"My Profile

  12. Gambar sebelum buat bungee jumping! :D hehe..
    anif recently posted..Sekali Sekala Bereksperimen Dengan WarnaMy Profile

  13. Heheee, ada bakat jadi anak didik Uncle Gedek :)
    Myra Jay recently posted..Mengimbau kenangan Masa KecikMy Profile

  14. wahhhh dah macam uncle tu je… uncle yang famous dengan gambar mukanya…
    mia liana recently posted..Tutti Fruitti Sesuai Untuk Seisi KeluargaMy Profile

  15. Sudah. Lagi protege Uncle Gedek. Jerubu yer dibelakang tuh. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Uncle Gedek ProtegeMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge