Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu. Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.  Jika anda berminat nak tempah apa sahaja. Atau sekadar cuci mata boleh lah follow ig kami di @bee_exclusive_ gambar-gambar ada juga di sidebar. 
Asslamualaikum dan selamat pagi pagi.Ni kisah semalam Tengah ngemas semalam angkat periuk noxxa .. sapu habuk dekat sarung periuk noxxa tu. Ternampak sesuatu. Selama lebih kurang 3 bulan periuk tu tersadai tak guna. Ingatkan kerosakan serius. Hampeh je rasa. Sekarang dah tau punca periuk noxxa ni rosak.. kaki tempat cucuk wayar tu longgar .. bila cucuk wayar , kaki tu masuk dalam .. alkisah nya.. camno nak bg duduk diam2 jangan masuk dalam tah .nanti bos besar balik kita suruh dia sambung ngodek. Pernah tu dia nak repair kita tk bagi nak claim waranty konon… tp kalau lah sbb tu …
Pernahkah anda dengar tentang Green Computing/ Pengkomputeran Hijau? Pengkomputeran Hijau adalah istilah yang digunakan oleh pakar IT untuk teknik pengurusan sumber pengkomputeran dan teknologi maklumat dengan lebih cekap sambil mengekalkan atau meningkatkan prestasi secara keseluruhan. Pengkomputeran hijau membolehkan organisasi meningkatkan kecekapan tenaga, pengurusan maklumat dan menyediakan keupayaan analisis yang sesuai dalam industri teknologi maklumat. Menyedari betapa pentingnya memaksimumkan kecekapan dengan sumber daya yang minimal, KNetwork Tech Solution, sebuah syarikat yang berpusat di Kuala Lumpur menawarkan solusi teknologi yang akan membantu pemilik perniagaan mencapai kecekapan pengurusan data maksimum dengan kos minimum dan mengurangkan infrastruktur fizikal, selaras dengan falsafah Pengkomputeran Hijau. KNetwork …
Assalamualaikum. Hari ni nak gebang lagi. Boleh percaya ke beli mesin jahit online ni ? yes .. kalau kita cari peniaga yang jujur betul betul. Saya beli mesin jahit online kerana saya tak sempat keluar beli. Saya dah survey ..dan saya sendiri dah tahu guna mesin tu. Untuk awak awak kalau belum tahun guna mesin tu di nasihatkan beli di kedai ya. Sebab nya nanti akan di ajar cara guna. Kalau dah tahu guna tak kisah sangat beli saja lah secara online. Saya dah ada mesin industri. Tapi saya perlukan mesin portable ni untuk jahit lubang butang. Biasanya saya bawa …
Assalamualaikum , apa khabar ? ni bukan nak cerita sangat pasai minyak wangi berjenama. Saya tak pernah beli minyak wangi berjenama sebab nya mahai ya ampun. Tapi kan .. bila kau jalan-jalan lah area klcc ke.. kau bau orang-orang yang kerja pejabat di situ. Wangi ya ampun. Suka je bau diorang. So saya teringin lah. Saya pun cuba menabung Rm29 sebulan x 10 bulan untuk beli minyak wangi dari kakak sorang ni. Menabung dengan akak tu lah. Kalau full set dapat sebijik. Jadi saya ambik set mini 10ml dapatlah banyak sikit. Saya rasa oooo.. macam ni bau dia.     …