Ulang tahun perkahwinan ke 12

Pertama kali , sungguh … saya bersyukur sangat kerana dengan izin-NYA , saya dapat mengharungi cabaran dugaan di alam perkahwinan. 12 tahun .. bertahan.. dugaan dari pelbagai sudut dah pun rasa , tak perlu di ceritakan .. yang lepas biarkan lepas .. kerana setiap perkahwinan pasti ada dugaan , cabaran tersendiri.

Setiap hari , hanya mampu berdoa .. semoga perkahwinan ini kekal hingga ke akhirat .. semoga perkahwinan ini tetap utuh sehingga ke hujung nyawa. Semoga di tetapkan hati dan sentiasa wujudnya kasih dan sayang dalam keluarga yang di bina ini.

Ulang tahun ke – 10 .. sambut meriah … ada surprise ..

Ulang tahun ke – 11 .. saya mengandung anak ke -4 … usia kandungan 5-6 bulan .. tak ingat .. agak-agak je .. malas nak kira balik .. tapi memang ingat .. suami ada di Jakarta .. Suami pos hadiah jam tangan dari sana. Suami beli jam tangan sepasang.

abgContinue reading

Nak balik kampung ke tak nak ?

Dilema sebenarnya untuk saya , nak balik kampung ke tak nak .. ye lah .. kena drive selama lebih kurang 4-5 jam sendiri , hanya bertemakan 4 orang anak syurga , tak dapat di bayangkan .. anak kecil ni , semua pun faham kan .. tak boleh lama – lama duduk dalam kereta , ada lah benda yang hendak di gaduhkan. Risaunya nak balik kampung drive sendiri tanpa ayah diorang.

Tapi ,

Last balik kampung bulan 3 rasanya , alahai dah rindu mak dan kampung halaman , lagi pun duduk di KL bukan ada apa sangat , habis tidak menghadap tv , dan facebook .. boring laa kalau tiap hari macam tu.Lain , jika anak-anak bersekolah , jadual memang padat , sampai tak sempat bernafas … sempat shopping online je sesikit. Kihkihkih ~

IMG_3604Continue reading

36 Sebab kenapa anda perlu JOIN POWERGOLD….

36 Sebab kenapa anda perlu JOIN POWERGOLD….  Emas sgt berguna kepada kita pada waktu kita memerlukan. Jom kita simpan emas sebagai tabungan di hari mendatang! 1gram 1bulan 1Keluarga Boleh pm saya jika hendak membeli emas.

Tak nak simpan 1gm ? boleh beli 0.5g tak sampai Rm 100 pun.. WHATSAPP : 011-32095406

POWERGOLDContinue reading