Pakej internet P1 terkini – P1 ToGo Mifi

Info terkini berkenaan P1 Togo Mifi. Untuk mereka yang masih lagi mencari pakej langganan internet unlimited , dan mudah untuk di bawa ke mana-mana , pakej P1 ToGo Mifi ni adalah salah satu pilihan yang patut anda pertimbangkan. Ada beberapa sebab yang boleh korang pertimbangkan sebelum memilih pakej internet yang terdapat di Malaysia ni.

Promosi terkini , percumaRM100 dan unlimited … baca sampai bawah.

p1 Continue reading

REVIEW : Nursing Blouse yang paling selesa , mudah di gayakan ke mana sahaja.

Kini , ibu-ibu boleh menyusukan anak anak dengan lebih gembira , semua dah lengkap ..  sekarang semua pun sudah tersedia , daripada nursing cover hinggalah ke nursing blouse  atau  baju untuk ibu menyusu . Ibu cuma perlu pilih dan enjoy .. Zaman sekarang .. semua ibu pun aktif bukan main .. bukan macam dulu-dulu .. asal ada anak kecil duduk rumah sampai anak besar baru lah banyak sikit berjalan . No … zaman sekarang .. ibu dan ayah sama-sama sibuk dengan tugas masing-masing.

Ibu mesti kuat , cantik dan sihat. Gitu ..

Dah tak ada rasa malu nak selak baju di tengah orang ramai , kita sediakan peralatan cukup-cukup . Tak sempat baby menangis , nenen tersedia gitu .. kita beri apa yang terbaik buat anak kita , buat apa nak malu ??

Saya dah cuba nursing blouse beli dari website MUMSLUV.COM , ya ampun .. selesa sangat – sangat .. serius tak tipu dan amat di rekomen kan pada ibu , mama , mummy di luar sana.

Tak perlu butang atau zip , hanya selak … inner yang di cipta di bahagian dada memudahkan ibu selak di kala baby agak-agak kehausan.

mumsluv 5

Anak yang menyusu dengan susu ibu lebih aktif , lebih sihat , lebih cepat perkembangan nya .. di yakini … apa pun semua itu atas izin-NYA.. Perkenalkan baby boy saya , baby tak baby sangat lah. Umurnya dah pun 1 tahun 5 bulan. Masih menyusu susu ibu sepenuhnya dan aktif .. sebab tu saya dukung dia .. tak mau biar dia turun tak larat kejar ..

Gambar atas ambik anak-anak 3 orang balik dari sekolah. Kemudian .. isi minyak , pergi pejabat pos , pergi bank .. sempat tapau makanan , sempat beli barang ..

Dan .. ya .. aktiviti saya paling sibuk antara jam 11.00 pagi ke 5 petang. Seharian di luar , seharian memandu , seharian menguruskan anak-anak .. dan saya bawa je baby tu kemana – mana .. nak menyusu ? nasib baik ada blouse menenen ni .. Allhamdulillah .. terima kasih lah kepada mereka yang mencipta baju ni .. Continue reading

Pandora menghantui

Saya sekadar meluahkan rasa .. akhir-akhir ni tak boleh tahan … asyik tengok satu group PANDORA ORIGINAL & PRELOVED di facebook. Tak boleh tahan ………

Dah terbeli satu bangle LIMITED EDITION STAR dan satu charm huruf L. Dan cadang nak minta dana sikit dari suami tambah charm , murano ke apa-apa je la kasi penuh. Tapi dia nak beli lepas dia balik. OMG .. dia sekarang di Johor dan akan belayar ke Kalimantan pertengahan April ni. Agak-agak bila nak balik bang ? lambat …. huhuhu ~

Nak kena cari satu murano untuk hiasan , lepas tu tunggu suami belikan .. masa tu baru best .. boleh paw banyak-banyak .. kalau duit sendiri kedekut kedekut lah sikit ..duit suami takpa … ok falsampah hidup den ..

Eh dia kena belanja saya tau .. bertungkus lumus jaga anak sesorang ..

pandora promotion april

Eh lagi .. PANDORA luar negara buat promotion .. beli apa-apa charm berharga AUD150 dan akan dapat 1 bangle “always in my Heart” PERCUMA. Kalau convert ke duit Malaysia , sekarang ni dalam RM450.00 .. mungkin akan naik turun sikit kan. Adoiiiiii . nak beli promo ni , abang tak balik lagi … sabar je lah wahai hatiku yang suci murni ..

GST takde dalam promotion tu .. ada seller yang memang selalu ke Australia belikan .. tak beli di Malaysia .. Continue reading