#MYCyberSale 2014 : Promosi hebat dari Nile.com.my

MyCyberSale akan bermula pada 29 September – 1 Oktober 2014 ,bagi mereka yang masih samar-sama , apa itu MyCyberSale ianya adalah kempen membeli-belah dalam talian.

MyCyberSale adalah sebuah program dari kerajaan Malaysia dan diterajui oleh MDeC (Perbadanan Pembangunan Multimedia) . Ianya adalah berita yang sangat hebat buat peminat membeli belah secara online , anda dapat menikmati diskaun terhebat sehingga 90% diskaun untuk produk yang di tawarkan oleh mereka yang turut menyertai program ini.

Sempena MyCyberSale 2014, nile.com.my juga tidak ketinggalan menyertai program ini , bagi bersama-sama dengan kerajaan Malaysia.

Dipercayai mereka yang meyertai MYCyberSale akan memberi potongan harga terbaik di samping penghantaran percuma ( *bergantung kepada terma dan syarat )

Di bawah adalah senarai beberapa produk yang di turunkan harga dan anda boleh mendapatkan nya pada harga RM9.90 sahaja . Ingat program ini hanya berlangsung selama 3 hari dari 29 September-1 Oktober 2014, cepat dapatkan nya sekarang , sebelum anda terlepas … Gigit cari weh … sementara stok masih ada dalam masa 3 hari ini sahaja.

nile 1 nile 2

Continue reading

Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

IMG_1279.JPG

IMG_1282.JPG

IMG_1275.JPG

IMG_1276.JPG

Update ringkas lagi , Selamat hari jadi Malaysia , semoga bertambah maju jaya dan sentiasa selamat dari segala jenis bencana. Dan selamat hari jadi buat diri sendiri juga , syukur allhamdulillah … mak dan semua keluarga datang untuk kenduri , tapi secara tak langsung mereka ketika ulangtahun kelahiran saya , maka suami belanja satu keluarga makan – makan malam tu , tak sempat nak ambil gambar semua kalau dah seronok sangat berkumpul.

Tapi saya suka restoran Andalus ni , restoran arab yang menghidangkan hidangan arab dan sedap.

Selepas balik hotel baru ada potong kek , kejutan dari suami, eii tapi kenapa tah , bila tiap2 tahun buat dah tak terkejut sangat la hahaha ..

Apa pun , syukur Allah berikan kegembiraan ini. Terima kasih suami . Terima kasih mak. Terima kasih famili.

Sehingga ketemu lagi.

Review Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur

IMG_1259.JPG

IMG_1263.JPG

IMG_1262.JPG

IMG_1260.JPG

Live update secara ringkas dahulu. Pada ketika ini , 30 / 8 / 14. Semua hotel penuh , jika nak sewa 1 bilik senang lah dapat , tapi jika nak sewa secara bundle sehingga 10 bilik memang dah susah.

Sebenarnya dah booking melalui agoda.com , tapi cuma lepas 1 bilik sahaja. Lagi 4 bilik tak lepas , kad kredit dan kad debit tak boleh pakai. Satu bilik tu adalah bilik Hotel Citrus. Kemudian saya book Hotel Citrus dari website mereka sendiri. Mana tau mereka tak simpan bilik untuk saya . Wuwuw siap call lagi tu untuk pastikan dapat bilik tu.

Nak tak nak , terpaksa cancel Hotel Citrus dan merayap cari hotel lain . Susah nak dapat hoiiii..

Tapi allhamdulillah , semasa pergi survey harga Hotel Midah yang telah pun penuh dengan kakitangan Askar yang akan membuat perarakan merdeka pada esok hari , ada seorang hanba Allah baik hati tolong call kawan nya yang bekerja di Hotel Mandarin Court.

Okay lah dari tak ada. Yang penting ada sarapan dan kolam renang. Anak-anak jika sebut hotel mesti nak kolam renang , baru la kita mak pak boleh rileks lepas tensi sikit. Yee dak ??

Harga yang saya dapat

RM156.00 satu malam tanpa tax, ada sarapan dan ada swimming pool. Rasanya ni harga paling murah yang kami dapat. Hehehe ~

Allahmdulillah , nanti kita cerita cam mana nak cancel booking hotel yang telah di buat di agoda.com tu, kalau rajin.

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: