#ww : Pokok apa biji di luar ?

Share

happy nut plant

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

28 Comments:

  1. Pingback: Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat | Puanbee.com

  2. Pingback: WW : Uncle gedek "Jangan senyum" | Puanbee.com | Diari Ibunda

  3. pokok mengkudu ke ni eh..haha

  4. Tak pernah lagi tengok pokok ni…

  5. listen, listen, listen. x pernah jumpe pokok ni. hoho ~

  6. sekali imbas mcm pokok limau pun ada

  7. pokok zaman ancient dulu ni..kene potong dengan pedang da tak mau bercantum buahnya..hahaha..memang tersangat rare.

  8. boleh cari nanti, ada ong yer…he he
    kocik je pokoknya kot.

  9. fuyoo memang pertama kali tengok pokok ni

  10. erkkkkkkk… tak pernah tengok!!!

  11. Kalau buah gajus pun biji di luar.

  12. uih..peliknya..pokok apa kah ini??

  13. Perkara pertama terlintas dalam kepala, mestilah gajus. Dah tengok gambar ni.. hmmm, tambah lagi satu ilmu.. 🙂

  14. pokok ini bernama pokok buah di luar. eeehehe

  15. 1st time tengok pokok ni, unik kan..

  16. Err.. First time nampak!

  17. pokok apa tuh. takkan pokok gajus, pelik je nampaknya.

  18. tak pernah tengok pokok ni..

  19. rare betul pokok ni..hehe

  20. apa tu ekk? x kenal la pokok tu..huhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *