Testing live update ..

Tak ada apa nak cakap , cuma mampu pasang tekad dalam hati kalau – kalau bertambah rajin untuk update blog ni nanti , rugi pulak bayar hosting tapi tak update .. mau di jual jugak blog ni karang.

IMG_0903-0.JPG

Syamim berseluar pelikat semalam ..

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Emm cantik pula pelikat budak tu pakai haaa…haha

  2. comel nya Shamim..dah dla debab..heheh..
    sayang Bee..Blog dah ada nama nak di jual pulak..

  3. Comelnya Shamil.ummuahh

  4. Hosting dah bayar.. memang rugi kalau tak update blog kan kak bee.

    Lagipun sis pakai hosting wordpress kan. Sayang sangat kalau tak maksimumkan

Speak Your Mind

*