Testing live update ..

Tak ada apa nak cakap , cuma mampu pasang tekad dalam hati kalau – kalau bertambah rajin untuk update blog ni nanti , rugi pulak bayar hosting tapi tak update .. mau di jual jugak blog ni karang.

IMG_0903-0.JPG

Syamim berseluar pelikat semalam ..

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. Emm cantik pula pelikat budak tu pakai haaa…haha

  2. comel nya Shamim..dah dla debab..heheh..
    sayang Bee..Blog dah ada nama nak di jual pulak..

  3. Comelnya Shamil.ummuahh

  4. Hosting dah bayar.. memang rugi kalau tak update blog kan kak bee.

    Lagipun sis pakai hosting wordpress kan. Sayang sangat kalau tak maksimumkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *