SPA DI RUMAH – Aromatheraphy Foot & Bath Salt

Share

Salah satu cara untuk manjakan diri dan rilekskan badan sendiri. Tetapi saya bukan lah seorang yang suka ke SPA , terdapat banyak sebab saya tak pergi salah satunya jimat duit. Aromatheraphy foot & bath salt adalah salah satu produk jenama Sutra. Tetapi jika ada orang belanja saya okey je…

Kebaikan yang kita akan dapat apabila melakukan spa kaki adalah :

  • Kulit kaki terasa lembut.
  • Mengurangkan rekahan pada tumit kaki.
  • Membenarkan kaki rilek dan mengurangkan ketegangan pada kaki. Sangat sesuai kepada mereka yang selalu memakai kasut tinggi dan kasut sarung.
  • Aromaterapi nya akan membuatkan minda kita tenang.

Cara untuk melakukan SPA KAKI di rumah anda menggunakan produk SUTRA.

sutra 2

Tuangkan air suam ke dalam bekas , sesuai untuk merendam kaki anda.

sutra 5

Masuan 2 sudu garam Aromatheraphy foot & bath salt dari sutra.

sutra 7

Kacau manja sehingga garam larut.

sutra

Rendam lah kaki anda sehingga air sejuk atau dalam 30 – 40 minit. Selesakan diri di sofa rumah anda. Kalau boleh kipas kena perlahan. Mengikut pengalaman air cepat sangat sejuk jika kipas di pasang tahap 5. Boleh juga tidur-tidur ayam sambil dengar muzik lembut dan di sembur lagi dengan produk aromaterapi lain. Wah gitu!

sutra 4

Dimana nak dapatkan produk SUTRA ni ?

2 cara melakukan Pesanan produk Sutra;

1. Order via website: Eshop

2. Pesanan manual via WhtsApp: 018-4027399

Nyatakan;
– Item
– bilangan
– details anda (nama/alamat)
– bukti pembayaran

Boleh juga like page Facebook :

SUTRA Aromatherapy Pulau Pinang : Annisabiz.com.my

Dan follow igShop :

@sutra.agent.penengΒ 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. salam…

    kalau bee sempat nnti edit link IG dgn eshop yer…

    TQ mucho πŸ˜‰

  2. Mantap nih,. kalau boleh buat sendiri di rumah

  3. bestkan boleh buat sendiri

  4. Spa di rumah sambil santai ya

  5. mmg syok kalau boleh buat sendiri di rumah

  6. lepas ni nak ber SPA, tak payah keluar yang berbayar punya.kat rumah pun boleh.

  7. Pernah juga dengar pasal Sutra ni, Tapi kalau dapat buat macam kat spa lagi santai kan..

  8. First time dengar ttg SUTRA. Saya mmg suka bath salts, tapi utk mandi. Nak cuba utk kaki pulak laa…

  9. best nya bisa pake foot bath tu …

  10. bestnya berSPA hari-hari bila-bila masa di rumah….

    yuk semua cuba…. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *