Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu… Best kan? 😀

soulfeel

Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre order 25 Jun- 29 June tau… kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat order… he he he..

soulfeel 1

Bole rujuk FB page kami utk more info www.soufeelmalaysia.com.my . Instagram kami @soufeelmalaysia. Meh pakat2 follow… oh ye, kami jugak ada join vendor butik The Serenity Sri Gombak. Bole singgah sana kalau nak tgk sendiri Soufeel item yekk… @the_serenity_boutique

soulfeel 3

Comments

  1. Agen bola :

    wah cantik nih buat adek saya cocok ni 😀

  2. memang dah trend charm macam ni ala2 pandora with much cheaper

  3. bagus dan keren cantik pula buat wanita.!

  4. Cantik ! Boleh pakai masa Hari Raya 😀

  5. Serius cantik untuk dipakaikan pada tangan perempuan. 🙂

Speak Your Mind

*