Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu… Best kan? 😀

soulfeel

Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre order 25 Jun- 29 June tau… kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat order… he he he..

soulfeel 1

Bole rujuk FB page kami utk more info www.soufeelmalaysia.com.my . Instagram kami @soufeelmalaysia. Meh pakat2 follow… oh ye, kami jugak ada join vendor butik The Serenity Sri Gombak. Bole singgah sana kalau nak tgk sendiri Soufeel item yekk… @the_serenity_boutique

soulfeel 3

5 Comments

  1. Agen bola 30 June 2015 Reply
  2. Raihanah Ahmad 29 June 2015 Reply
  3. Ani Haryani 29 June 2015 Reply
  4. akubiomed 28 June 2015 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.