Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Share

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu… Best kan? 😀

soulfeel

Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre order 25 Jun- 29 June tau… kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat order… he he he..

soulfeel 1

Bole rujuk FB page kami utk more info www.soufeelmalaysia.com.my . Instagram kami @soufeelmalaysia. Meh pakat2 follow… oh ye, kami jugak ada join vendor butik The Serenity Sri Gombak. Bole singgah sana kalau nak tgk sendiri Soufeel item yekk… @the_serenity_boutique

soulfeel 3

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. wah cantik nih buat adek saya cocok ni 😀

  2. memang dah trend charm macam ni ala2 pandora with much cheaper

  3. bagus dan keren cantik pula buat wanita.!

  4. Cantik ! Boleh pakai masa Hari Raya 😀

  5. Serius cantik untuk dipakaikan pada tangan perempuan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *