Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu… Best kan? 😀

soulfeel

Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre order 25 Jun- 29 June tau… kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat order… he he he..

soulfeel 1

Bole rujuk FB page kami utk more info www.soufeelmalaysia.com.my . Instagram kami @soufeelmalaysia. Meh pakat2 follow… oh ye, kami jugak ada join vendor butik The Serenity Sri Gombak. Bole singgah sana kalau nak tgk sendiri Soufeel item yekk… @the_serenity_boutique

soulfeel 3

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

5 Replies to “Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*