Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

IMG_1279.JPG

IMG_1282.JPG

IMG_1275.JPG

IMG_1276.JPG

Update ringkas lagi , Selamat hari jadi Malaysia , semoga bertambah maju jaya dan sentiasa selamat dari segala jenis bencana. Dan selamat hari jadi buat diri sendiri juga , syukur allhamdulillah … mak dan semua keluarga datang untuk kenduri , tapi secara tak langsung mereka ketika ulangtahun kelahiran saya , maka suami belanja satu keluarga makan – makan malam tu , tak sempat nak ambil gambar semua kalau dah seronok sangat berkumpul.

Tapi saya suka restoran Andalus ni , restoran arab yang menghidangkan hidangan arab dan sedap.

Selepas balik hotel baru ada potong kek , kejutan dari suami, eii tapi kenapa tah , bila tiap2 tahun buat dah tak terkejut sangat la hahaha ..

Apa pun , syukur Allah berikan kegembiraan ini. Terima kasih suami . Terima kasih mak. Terima kasih famili.

Sehingga ketemu lagi.

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

15 thoughts on “Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

  1. selamat hari lahir …. aduhhh romantiknya Encik Hubby.

    lebih indah sebab sambut bersama hari Malaysia. Kita doakan semoga kehidupan Puanbee dan kehidupan rakyat Malaysia semua terus aman damai selamanya. Aamiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *