Sambutan hari guru 2016 #LAILA7YEARS

Sambutan hari guru 2016 #LAILA7YEARS

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Allhamdulillah , cikgu kirimkan gambar dan video anak yang buat persembahan untuk Hari Guru pada tahun 2016. Laila .. dah banyak kali buat persembahan ni. Sekolah tu memang semua anak murid akan terlibat. Cuma bila dah besar sikit tu kurang lah nak share gambar. Selain laila ada lagi 2 orang kakak bersekolah di sekolah yang sama.
laila d3

Saya hanya nak simpan gambar anak , sekarang ni dah tak print gambar macam dulu dulu dah. Anak-anak boleh tengok blog je lah ye. 10 TAHUN akan datang mereka akan baca dan tengok sendiri gambar dan story dari ibu. laila d1

Aliya dah 12 tahun dan dia selalu baca kisah dia 6 tahun lepas di blog ini. Laila dan kawan-kawan. Semua comel dan cute. Jika ada ibu bapa yang tak suka saya share gambar anak anak ini sila hubungi saya di bawah ya. Risau juga. laila d2

Ala cek mek lote … laila d4

So cute ..so adorabel .. anak anak cemerlang…. berani menonjolkan diri. VIDEO pun ada di facebook dan instagram. Tak tahu lah nak letak di blog direct macam mana. Huhu …

Speak Your Mind

*