Review Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur

IMG_1259.JPG

IMG_1263.JPG

IMG_1262.JPG

IMG_1260.JPG

Live update secara ringkas dahulu. Pada ketika ini , 30 / 8 / 14. Semua hotel penuh , jika nak sewa 1 bilik senang lah dapat , tapi jika nak sewa secara bundle sehingga 10 bilik memang dah susah.

Sebenarnya dah booking melalui agoda.com , tapi cuma lepas 1 bilik sahaja. Lagi 4 bilik tak lepas , kad kredit dan kad debit tak boleh pakai. Satu bilik tu adalah bilik Hotel Citrus. Kemudian saya book Hotel Citrus dari website mereka sendiri. Mana tau mereka tak simpan bilik untuk saya . Wuwuw siap call lagi tu untuk pastikan dapat bilik tu.

Nak tak nak , terpaksa cancel Hotel Citrus dan merayap cari hotel lain . Susah nak dapat hoiiii..

Tapi allhamdulillah , semasa pergi survey harga Hotel Midah yang telah pun penuh dengan kakitangan Askar yang akan membuat perarakan merdeka pada esok hari , ada seorang hanba Allah baik hati tolong call kawan nya yang bekerja di Hotel Mandarin Court.

Okay lah dari tak ada. Yang penting ada sarapan dan kolam renang. Anak-anak jika sebut hotel mesti nak kolam renang , baru la kita mak pak boleh rileks lepas tensi sikit. Yee dak ??

Harga yang saya dapat

RM156.00 satu malam tanpa tax, ada sarapan dan ada swimming pool. Rasanya ni harga paling murah yang kami dapat. Hehehe ~

Allahmdulillah , nanti kita cerita cam mana nak cancel booking hotel yang telah di buat di agoda.com tu, kalau rajin.

Comments

  1. Alhamdulillah.. Elok juga pengalaman gini..Org lain boleh belajar

  2. saya pun biasa booking melalui agoda.com, biasanya memang dapatlah compare harga hotel2 dan buat pilihan.

  3. Oh murahnya! untung šŸ™‚

  4. kan?kalau ada kolam renang kita mak pak pun boleh rileks.anak2 memang suka la..

Speak Your Mind

*