Persiapan baju raya semudah A,B,C

Salam dan hai .. Ramadan dah bermula , mula lah episod mencari membuat persiapan raya sambil-sambil menunaikan ibadah puasa tu kan .. Mom kan multifuntion .. Dalam satu masa boleh buat macam-macam.

nile 3

TOP BLOUSE PLUS SIZE

Puasa ke tidak , Mom / ibu / mak / mama lah yang bekerja keras dalam membuat persiapan untuk bersahur , berbuka , beribadah dan beraya. Betul tak ?

Dan ini lah saya .. Sebulan lepas saya dah beli baju raya anak-anak .. Tema royal blue dan saya masih belum jumpa baju yang sesuai untuk saya pada waktu tu .. Al-maklum lah orang plus size .. Bukan tak ada baju yang berkenan , bila dah bekenan harga pula melampau tinggi.

Jadi .. Selepas survey jubah di banyak website saya jumpa satu website online yang menjual pelbagai barangan dari baju , jubah , aksesori , beg tangan dan banyak lagi barang lain-lain yang unik dan comel ada menjualjubah plus size ..

Saya beli baju , aksesori , beg dan jubah … Harga baru RM158.40 untuk keseluruhannya berbaloi … Kerana di luar saya jumpa jubah plus size yang sama harga nya dah mencecah RM129 gitu .. So di sini dah untung banyak.

Terus order u .. Seronok sangat shopping terbeli macam-macam la pulak …

Jika tak percaya sila ke NILE.COM.MY  dan lihat sendiri harga jubah muslimah di situ .. Berbaloi sangat.

nile 1

Saya tinggal di Ampang jadi saya pilih untuk 24 Hours Cash On Delivery. Semasa posmen nile.com.my sampai saya keluar menjemput anak balik dari sekolah. Tak sangka .. Abang runner nile.com.my ni akan call dan tunggu sehingga saya sampai.

nile 2

Ini keadaan apabila barangan di terima dari abang posmen. Semalam order hari ini sampai .. Senang sikit , tak perlu tunggu lama jika ambil barang ikut sistem cash on delivery ni.

Bagi kawasan yang jauh dari KUALA LUMPUR . Korang boleh guna servis kurier lain ye

Dengan harga RM158.40 saya dapat beli :

  1. Top blouse – RM32.80
  2. Jubah CHIFFON – RM 69.00
  3. Aksesori rantai – RM3.90 x 2 dan RM 2.20 X 1
  4. Headband – RM3.90 X 3
  5. Beg tangan – RM34.90

Untung sangat sebab dapat banyak barang dengan nilai yang di belanjakan.

nile 4

Dan inilah jubah chiffon plus size tu ye ..dah pakai masa menerima kad laporan anak-anak kelmarin.

 

nile 5

Dan beg tangan , Juga dari Nile.com.my. Trendy kan .. yg paling penting senang nak angkut ke hulu hilir . MURAH ..  penting … kualiti juga ..

nile 6

Sekumpulan aksesori untuk anak dara bertiga , kelihatan 2 rantai dan 2 headband kan ? headband dan satu lagi rantai si laila simpan sendiri kononnya .. Bila tanya balik untuk di ambil gambar , Laila sendiri lupa mana dia letak .. Alahai anak .. Asal bahagia je lah nakkk ..

Jadi keseluruhan cerita , Saya berpuas hati dengan harga dan barangan serta servis yang nile.com.my berikan … Seronok shopping di sana .. Banyak barang comel-comel juga.

nile

 

Tawaran sempena Ramadan , anda boleh dapat ”  FREE DELIVERY ”  dengan pembelian serendah RM48  sahaja @ nile.com.my. Tengok promosi FREE DELIVERY  >>SINI<< 

Jadi jika berminat untuk berjimat dengan cara saya jemput singgah ke nile.com.my berbaloi membeli di sini.

Tak perlu isi minyak kereta, tak perlu letih-letih pergi shopping baju kita .. Lagi-lagi orang macam saya ni. Susah nak shopping pun oii anak ramai ..

Website : www.nile.com.my

Hotlink : 1700-818-400 (panggilan dicas pada kadar biasa)

Email : enquiry@nile.com.my

16 Comments

  1. Hafizul 10 August 2014 Reply
  2. jep 23 July 2014 Reply
  3. syamila 19 July 2014 Reply
  4. hanari 15 July 2014 Reply
  5. alyaa 12 July 2014 Reply
  6. Zefa NorAsmara 9 July 2014 Reply
  7. MOMOY 8 July 2014 Reply
  8. puterijamu 7 July 2014 Reply
  9. myrujukan 3 July 2014 Reply
  10. Kujie 3 July 2014 Reply
  11. diana 2 July 2014 Reply
  12. akubiomed 2 July 2014 Reply
  13. Nurul 2 July 2014 Reply
  14. ejam 2 July 2014 Reply
    • puanbeeAuthor 9 July 2014 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.