#MYCyberSale 2014 : Promosi hebat dari Nile.com.my

Share

MyCyberSale akan bermula pada 29 September – 1 Oktober 2014 ,bagi mereka yang masih samar-sama , apa itu MyCyberSale ianya adalah kempen membeli-belah dalam talian.

MyCyberSale adalah sebuah program dari kerajaan Malaysia dan diterajui oleh MDeC (Perbadanan Pembangunan Multimedia) . Ianya adalah berita yang sangat hebat buat peminat membeli belah secara online , anda dapat menikmati diskaun terhebat sehingga 90% diskaun untuk produk yang di tawarkan oleh mereka yang turut menyertai program ini.

Sempena MyCyberSale 2014, nile.com.my juga tidak ketinggalan menyertai program ini , bagi bersama-sama dengan kerajaan Malaysia.

Dipercayai mereka yang meyertai MYCyberSale akan memberi potongan harga terbaik di samping penghantaran percuma ( *bergantung kepada terma dan syarat )

Di bawah adalah senarai beberapa produk yang di turunkan harga dan anda boleh mendapatkan nya pada harga RM9.90 sahaja . Ingat program ini hanya berlangsung selama 3 hari dari 29 September-1 Oktober 2014, cepat dapatkan nya sekarang , sebelum anda terlepas … Gigit cari weh … sementara stok masih ada dalam masa 3 hari ini sahaja.

nile 1 nile 2

nile 3 nile 4 nile 5 nile 6 nile 7 nile 8 nile 9 nile 10

NAK LAGI ?

nile 11

Sepanjang 3 hari MyCyberSale berlangsung , nile.com.my akan memberi promosi Free Delivery jika anda membeli sebanyak RMM48 ke atas di dalam satu resit.

Shop now to enjoy up to 90% discount and FREE DELIVERY @ www.nile.com.my

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. mujur saya tak minat sangat shopping kalau tak mestii cepat je nak beli bila ada harga runtuh

  2. faridah zulkifli

    Wah…nilai…syurga shoping menyoping…
    tapi dah terlepas….untungnya orang yg duduk dekat nilai…
    barang mmg murah

  3. Pingback: marketersmedia.com

  4. Memang nangis tgk harganya! ???????? gila kentang murah.hihi

  5. bahaya betul tengok harga yang ditawarkan, memang mengundang ni…hehe’

  6. Harga memang tersangat murah!

  7. Terbaik promosi dia.rugi x grab.

  8. wah semua dalam lingkungan rm10 je. memang untung la

  9. Masa gaji kena pada kempennya. 🙂

  10. omg.. promo dia….. rasa nak shoppinggg..huwaarghhhhh..
    mujur duit dalam bank dah transfer kat bank mama..
    kalau tak mmg habis kat nile je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *