Kalau Cari Service Video dan Photography Terbaik

Spread the love

Dah lama juga teringin nak ada gambar satu keluarga cantik-cantik ni .. tapi selalu tunda sebab ,masa ada aliya sorang tunggu aliya besar ,dan besar aliya , husna pula keluar ,  tunggu sampai husna besar , dah besar husna keluar laila , so tunggu laila besar , dah keluar laila , tunggu syamim besar pulak. Last – last .. tak mau tunggu dah .. ayah pulak tak de nak bergambar satu famili tak boleh. Huhuhu .. sedih …

Sampai ada projek dengan ……….. (rahsia dulu) , diorang mintak gambar , sumpah saya tak ada gambar saya yang cantik-cantik , gambar anak banyak lah …

Puan Bee-1

Kebetulan .. pergi terjah geng AI MEDIA NETWORK  tengah outting di Taman Tasik Perdana. Bodek laaa … nak sekeping dua gambar .. dan taraaaaaaa … hasilnya … AI MEDIA NETWORK dan glemer di dunia internet ni … tak tahu ? diorang memang ambil service video dan photography ni … tak tahu ? hah meh nak bagi tahu laaaa niiii ..

Puan Bee-2

Kalau nak cari servis video dan photography boleh lah contact diorang , mana lah tahu , ada di antara yang membaca teringin ada potret cecantik juga , atau nak adakan majlis perkahwinan , pertunangan , majlis cukur jambul ke .. dan perlukan photografer … boleh lah roger mereka.

Senang je .. semua di hujung jari .. boleh inbox messege di facebook atau ke website diorang …

http://www.facebook.com/AIMediaNET

http://aimedia.my/

Kan bagus kalau ayahnya ada sekali .. 🙂 cantik gambar ..suka … terima kasih lah AIMEDIA NETWORK..  Rekomen kat korang ..  Gambar bakal ada di satu online shopping terkenal .. yeahh …

 

11 thoughts on “Kalau Cari Service Video dan Photography Terbaik”

  1. Itu pun dah gelap dan guruh dan berdentum… tak sempat nak twrik nafas lama-lama.

    Kak jie ada video kt outing semalam… hahaha lawak dgt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *