Kalau Cari Service Video dan Photography Terbaik

Dah lama juga teringin nak ada gambar satu keluarga cantik-cantik ni .. tapi selalu tunda sebab ,masa ada aliya sorang tunggu aliya besar ,dan besar aliya , husna pula keluar ,  tunggu sampai husna besar , dah besar husna keluar laila , so tunggu laila besar , dah keluar laila , tunggu syamim besar pulak. Last – last .. tak mau tunggu dah .. ayah pulak tak de nak bergambar satu famili tak boleh. Huhuhu .. sedih …

Sampai ada projek dengan ……….. (rahsia dulu) , diorang mintak gambar , sumpah saya tak ada gambar saya yang cantik-cantik , gambar anak banyak lah …

Puan Bee-1

Kebetulan .. pergi terjah geng AI MEDIA NETWORK  tengah outting di Taman Tasik Perdana. Bodek laaa … nak sekeping dua gambar .. dan taraaaaaaa … hasilnya … AI MEDIA NETWORK dan glemer di dunia internet ni … tak tahu ? diorang memang ambil service video dan photography ni … tak tahu ? hah meh nak bagi tahu laaaa niiii ..

Puan Bee-2

Kalau nak cari servis video dan photography boleh lah contact diorang , mana lah tahu , ada di antara yang membaca teringin ada potret cecantik juga , atau nak adakan majlis perkahwinan , pertunangan , majlis cukur jambul ke .. dan perlukan photografer … boleh lah roger mereka.

Senang je .. semua di hujung jari .. boleh inbox messege di facebook atau ke website diorang …

http://www.facebook.com/AIMediaNET

http://aimedia.my/

Kan bagus kalau ayahnya ada sekali .. 🙂 cantik gambar ..suka … terima kasih lah AIMEDIA NETWORK..  Rekomen kat korang ..  Gambar bakal ada di satu online shopping terkenal .. yeahh …

 

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

11 Comments:

  1. Awet muda ya, sudah ada anak $ tapi masih cantik

  2. kalau ada ayahnya sekali dah kira perfect gambar. hehe

  3. eummm..jeles nye..heheh..
    cantik 2 dua gambar tu Bee…

  4. ooo… itu projek kome ropenye…. huntung laaa koram dekat2 senang nak gather2

  5. Puan Bee dan anak-anak lambat sampai. Hari sudah nak hujan.

  6. Itu pun dah gelap dan guruh dan berdentum… tak sempat nak twrik nafas lama-lama.

    Kak jie ada video kt outing semalam… hahaha lawak dgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *