iPhone 5 gadget impian

Semua orang tahu iPhone 5 merupakan gadget impian semua peminat gadget , entri ‘iPhone 5 gadget impian’ di edit untuk kali ke duanya. Saya rasa terlalu simple dan tidak mempunyai ciri-ciri bagi mendapatkan undian. Pembaca di harapkan menolong saya untuk mencapai impian memiliki gadget iPhone 5 , di samping itu pembaca juga boleh menyertai segmen review sesama blogger untuk sama-sama memeriahkan contest iPhone 5 gadget impian ini. Saya hanya ingin memberi sedikit saguhati buat teman-teman yang menyokong. Simple sahaja boleh tengok syarat-syarat disini.

  • Tugasan 1 : — >  Sila lihat video sempena iPhone 5 gadget impian. 
  • Tugasan 2 :  Seo  (memerlukan kekuatan SEO untuk berada di page 1 carian google.my)
  • Tugasan 3 :  Tugasan ke tiga 

    iPhone 5 gadjet impian   memerlukan sokongan blogger / pembaca untuk mengundi semua peserta.

 

P/S : Pembaca please klik butang g1+ di atas .. untuk menyokong saya di dalam contest iPhone 5 gadget impian ini. Terima Kasih.

i Phone5 Gadjet Impian

Kenapa saya inginkan iPhone 5 ?

Kenapa iPhone 5 menjadi impian saya ? Pertama sekali iPhone5 adalah gadget berjenama keluaran Apple yang sangat di gilai ramai. Ada yang bertanya kenapa iPhone5 gadget impian saya  ? kenapa tidak samsung ? kenapa tidak nokia ? kenapa tidak blackberry. Jawapan saya dan encik denaihati membuat contest iPhone 5 .. hehe okey ..seloroh saja yek. Tak perlu lah saya senarai kan apa yang best pada iPhone 5 kan ? korang boleh tengok review nya DISINI

Kalau di ikutkan saya teringin samsung pulak. Mengaku yek .. bukan apa.. iPhone4s adalah sangat tak serasi dengan henpon suami saya , beliau memakai nokia sahaja.Kemudian beliau menyatakan hasrat ingin membeli samsung note. Perghh lagi tak serasi , nak sekodeng suami dengan menggunakan 3g tak boleh ye bila suami kerja out station tu .

Ye lah nak melepaskan batuk di tangga  rindu, ye lah orang cakap sekarang zaman internet boleh je buat panggilan viber , we chat dan sebagainya. Tetapi buatnya dia pergi ke tempat yang tak ada internet macam mana ? huhuhu… sebab tu saya nak berebut iPhone 5 ni , boleh lah saya dan suami buat panggilan 3G . Pelik juga kenapa lah Apple tak membenarkan pengguna menelefon 3g dengan telefon jenama lain , samsung contohnya. Tertekan betul memikirkan nya .

Saya nak tukar iPhone 4s ni dengan telefon lain. Pheww sayang beb .. henpon iPhone4s ni mempunyai seribu satu kenangan saya di dalam contest gadget impian saya yang lepas. Lagipun gambar dari iPhone4s cantik sangat. Bukan saya nak belagak sebab saya pakai henpon jenama apple yek .. bukan macam tu. Saya join contest gadget impian ni pun sebab saya tak mampu nak beli.

Kalaupun saya ada duit sikit-sikit , saya rela simpan kan dulu dalam ASB .. anak-anak 3 orang makin membesar makin nak pakai duit tau .. Lain pula halnya jika saya seorang datin , puan sri dan orang-orang kenamaan lain. Comfirm saya beli jek tanpa fikir panjang.  ( Hahaha .. gelak jahat bin tamak ) berapa bijik iPhone nak ? beli jek ..

Tapi saya tak cakap i phone5 ni saya akan beri pada suami , dah tentu saya sendiri akan guna dulu .. sebab suami bekerja di tempat yang penuh dengan chemical , alatan besi besar-besar dan kekotoran .. sekali lagi sayang pula.. nasib la laki dapat bini macam ai. Abe guna la iPhone4s dulu .. ( hahaha gelak jahat lagi )

Walau apa pun , saya hanya mencuba nasib .. adat di dalam perpaduan / contest . Hadiah itu belum tentu hak kita. Mesti dah tertulis takdir siapa pemenang hadiah tersebut dan kita juga perlu berusaha untuk mendapatkanya.

iphone5 gadjet impian

Saya edit entri ini , kerana komen azmanishak katanya tak nampak kenapa blogger nak sangat iPhone5 gadget impian ini .. erk ye ke ? saya baca entri lain kemain panjang tau … Bukan apa sebelum ni entri ni simple saya sangkakan ada lagi entri kedua yang akan di minta oleh denaihati .. haa saya silap .. dan tengok apa kata denaihati ? ya memang tepat sekali .. win win  .. sebab tu saya join contest ini selain hendak dapatkan gadget impian tersebut.Impian boleh jadi apa sahaja. Tetapi kenapa iPhone 5 ? kenapa ? kenapa ? arghhh ..

Saya percaya tujuan Denaihati mengadakan contest iPhone 5 gadget impian ini di samping ingin memenuhi tagline nya ” hidup untuk memberi ” . Denaihati juga ada agenda lain. Antara nya ialah menjenama kan blog denaihati dan juga menaikkan ilmu , semangat , skill para blogger untuk memartabatkan blog blogger itu sendiri , jadi saya sangat menyokong tindakan ini.

Dan dah semestinya , saya sukakan cabaran .. cabaran dan usaha menghasilkan pengalaman. Lupakan sahaja cacian , perli-perli orang lain.. tak salah apa yang saya buat ni rasanya …

segala kata cacian , yang telah engkau berikan , membuatkan ku kosong .. kosong .. kosong .. – Najwa latif

Ok .. mengarut sudah .. semoga berjaya buat semua peserta contest iPhone 5 gadget impian , usaha untuk menang .. jangan menyerah kalah kawan-kawan .. daa~

Senarai entri iPhone 5 yang ada di blog denaihati.

  1. iPhone 5 Malaysia Pertama
  2. iPhone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong Kong vs USA
  3. iPhone 5 gadget impian
  4. iPhone 5 Gambar dan Video
  5. iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test
  6. iPhone 5 dilancarkan
  7. iPhone 5 Countdown

 Marilah sama-sama menyertai contest iphone5 gadget impian ni , dan seterusnya berkembang bersama-sama dengan denaihati.com .. moga saya dan ada ada rezeki terpijak ni.. amin ~

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my

Recent search :

Please follow and like us:
follow subscribe - iPhone 5 gadget impian0

161 Comments

  • […] di atas segemen review yang saya anjurkan DISINI bersempena contest iPhone 5 gadjet impian DISINI. Jadi saya menyertai segmen ciklaili.com […]

  • […] kelapangan .. tolong klik butang 1+ disini  ( sambil kelip2 mata macam muka meaww!! […]

  • […] dah pun masuk 2013 kan ? Minta maaf banyak-banyak semalam 31/12/2012 hari terakhir untuk mengundi contest iPhone5 gadget impian , tetapi saya sibuk mendaftar kedua-dua anak untuk memasuki sekolah. Sekolah agama + sekolah biasa […]

  • afif

    24/01/2013 at 8:23 PM Reply

    iphone memang gajet impian saya jugak..tak suka samsung..hehe

  • hazman aka species1980

    27/12/2012 at 1:59 PM Reply

    Satu lagi tambahan G + dari saya untuk post entry nie….

  • Wajada (Koleksi Kain)

    27/12/2012 at 10:32 AM Reply

    Bilalah boleh pakai i-phone5 ni….teringin jugak 🙂

  • Sya Isya

    27/12/2012 at 6:43 AM Reply

    good luck PB, benda free memang semua suka, lagilah kalau dapat iPhone 5 kan. anyway, guna smart phone ni memang banyak kelebihannya

  • Segmen Review Sesama Blogger

    26/12/2012 at 10:51 PM Reply

    […] review sesama blogger ini di anjurkan oleh Puanbee.com dan kerjasama antara Lensablogger.com  , Pondokkecil.com ,  Servis Tempahan Design  […]

  • mama pipie

    26/12/2012 at 2:42 PM Reply

    salam bee.. alahai lamanya tak ke mari.. nak iphone 5 gakk.. hihi

  • Segmen Review Sesama Blogger

    20/12/2012 at 2:06 AM Reply

    […] Segmen review sesama blogger ini di anjurkan oleh Puanbee.com dan kerjasama antara Lensablogger.com  , Pondokkecil.com ,  Servis Tempahan Design  […]

  • Farah Arifin

    18/12/2012 at 12:00 AM Reply

    semoga berjaya untuk mencapai iphone kegemaran tu.. melihat pada review akak nie saya dapati boleh menang nie… moga berjaya yea..

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:25 PM Reply

      Terima kasih dik farah 🙂 tak rasa menang kali ni ..

  • Reena

    16/12/2012 at 8:43 PM Reply

    Saya memang kipas-susah-mati Apple 🙂 Anyway good luck!

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:26 PM Reply

      uih kipas susah mati 🙂 thanks

  • sensasi2020

    14/12/2012 at 5:28 PM Reply

    Setiap orang ada seleranya tersendiri,
    Kebilehan yang ada jangan diketepi,
    Rezeki yang dapat hanya keizinan Ilahi,
    Buatlah yang terbaik menang kalah kira lain hari.

  • nanakimie

    13/12/2012 at 9:09 AM Reply

    da undi sis untuk hari ni:)

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:27 PM Reply

      nanakimie // terima kasih ..boleh undi sekali je tang sini ..

  • nanakimie

    13/12/2012 at 8:42 AM Reply

    undi sis utk hari ni:)

  • Nurul

    12/12/2012 at 8:23 PM Reply

    Akak Good Luck.. Dah G+.. 🙂

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:37 PM Reply

      thanks nurul ..good luck untuk nurul jugak

  • Nick

    11/12/2012 at 10:09 PM Reply

    saya dah G+1..
    good luck puan bee.
    menang nanti leh la open table 🙂

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:38 PM Reply

      table apa nak di open tu ? meh sini ..

  • cikgu naman

    09/12/2012 at 8:58 AM Reply

    best tu kalau ada iphone 5 partner dengan iphone 4s..goodluck puanbee

    +1 ke 85 😉

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:38 PM Reply

      kan .. terima kasih ..

  • cmratu

    09/12/2012 at 12:49 AM Reply

    terpecah rahsia.. dah undi puanbee 2 hari lepas.. saya tak join kali ni..tlg undi ja.. 🙂

    • puanbee

      18/12/2012 at 9:39 PM Reply

      terima kasih ye .. baguslah tolong menolong hehee

  • are_rull

    08/12/2012 at 1:32 PM Reply

    salam ukhuwah .. G+1 ke 84 tnda sokongan .. vote utk harini jga sudh utk puanbee .. mohon sdkt sokongan jga ya kak .. thanks in advance (^_^)

  • sha

    07/12/2012 at 12:45 PM Reply

    bee.. kak sha dah klik g+ utk awak yeee Good luck !!!!

  • Blog Keperawatan

    06/12/2012 at 8:13 AM Reply

    Ternyata saya belum memberikan sokongan kepada sahabat puanbee..
    Maaf baru hari ini saya menyokong dengan G+1 nya.

  • seseorang

    06/12/2012 at 2:13 AM Reply

    waw………….gudluk!

  • masalifah

    05/12/2012 at 9:22 AM Reply

    nak jugak iPhone 5 Free..hihi.
    Gudlak PuanBee 🙂

  • yas

    05/12/2012 at 2:06 AM Reply

    yg ke 77 tuk puan bee…..setakat ni yg paling tinggi yastro pernah jumpa….hehehe

    • puanbee

      05/12/2012 at 6:25 AM Reply

      haha .. tipu la .. yas meh tengok kat sini siapa yg leading

  • Segmen Review Sesama BloggerMy Arrazi

    05/12/2012 at 1:43 AM Reply

    […] Segmen ini juga bertujuan menyokong Puan Bee berjaya dalam contest iphone5 yang dianjurkan oleh Denaihati. Oleh itu, saya ucapkan: “ Semoga berjaya  untuk contest iphone 5 gadget impian”. […]

  • Peserta iPhone 5 Gadget Impian & Jumlah +1

    04/12/2012 at 1:11 PM Reply

    […] Kazen Nurul Nadieya Ajumohit Munir Ardi Syu90 Tuudia Dawaihati Syarih Puan Bee Miss Sue Naseh Pipoq Naziman Sensasi 2020 Cheeze Maz Blog Keperawatan […]

  • hafizal

    04/12/2012 at 10:06 AM Reply

    sy dah undi utk pbee

  • auc

    03/12/2012 at 5:07 PM Reply

    salam puan bee…
    puan dipilih dalam senarai undi auc utk tugasan ketiga ni

    baru selesai undi puan tadi

    harap sama2 kita tolong hehehe

    • puanbee

      03/12/2012 at 7:06 PM Reply

      ok dah balas undian auc tadi ..

  • AmiRini

    03/12/2012 at 2:31 PM Reply

    Good Luck Pn Bee…

    P/S: kalau menang nnt… yg lama boleh jual lat syaa

    • puanbee

      05/12/2012 at 6:28 AM Reply

      hii inysha allah kalau rasa nak jual .. 🙂

  • fazrol

    03/12/2012 at 12:23 AM Reply

    Singgah klik g+ gak…
    Tambah network melalui denaihati… ha ha…

    • puanbee

      05/12/2012 at 6:30 AM Reply

      haha terima kasih , bukan duk sembang kat fb ka ?

  • sweetkurma

    02/12/2012 at 10:18 PM Reply

    akak tak kira lah apa pun, janji bila sesuatu yang baru dikeluarkan tentu ada kelebihannya, hendaknya free

  • Abdur

    02/12/2012 at 10:42 AM Reply

    Best Iphone

  • Amirez

    01/12/2012 at 8:10 PM Reply

    good luck 😉 saya dah klik G+1 tadi

  • Mar Haini Abdul Rahim

    01/12/2012 at 5:32 PM Reply

    Saya dah klik tanda sokongan ! hehe selamat memiliki iPhone 5 tu oke ^_^
    Aamiin Aamiin 🙂

  • Akma

    30/11/2012 at 7:11 PM Reply

    Ok…Good Luck dah g + 1 yg ke 61..hehe

  • Ladfe Amir

    30/11/2012 at 3:42 PM Reply

    selamat berjaya dgn perjuangan ini. saya dah klik dan bagi sokongan moral

  • lensablogger

    30/11/2012 at 12:07 PM Reply

    g59…goog luck

  • Dawaihati

    30/11/2012 at 12:04 PM Reply

    Singgah disini untuk memberi sokongan buat puanbee, semoga berjaya…

  • anastasyea

    30/11/2012 at 8:55 AM Reply

    Semoga berjaya Puan Bee .. =)

  • titan

    28/11/2012 at 7:03 PM Reply

    ok. gua sudah vote. hoho..

  • dinsblog

    28/11/2012 at 3:59 PM Reply

    semoga berjaya…cepat sgt teknologi ni berubah…tak terkejar

  • MaMa3HerO.Com

    28/11/2012 at 2:38 PM Reply

    gud luck..da klik!

    • puanbee

      28/11/2012 at 3:58 PM Reply

      terima kasih kak 🙂

      • AkmaOmar

        29/11/2012 at 10:26 PM Reply

        Jumpa dah sis..almaklum saya ni rabun hehehe
        Dah support G+ good luck ya sis.

  • AkmaOmar

    28/11/2012 at 1:15 PM Reply

    Salam sis, saya tak jumpa lah nak support button G+ di entri ni..kt mana ya ?

    • puanbee

      28/11/2012 at 1:39 PM Reply

      wasalam

      di sebelah kiri , jenis float , tk nampak ek ? nanti sis masukkan button lain

  • LOLA

    28/11/2012 at 3:35 AM Reply

    kalau dah rezeki tak kemana kan..mana la tau kan..

    semoga berjaya ya puanbee..

    `

  • ibnoe

    28/11/2012 at 1:20 AM Reply

    tak de kate, good luck je and salam perkenalan…. 😀

    • puanbee

      28/11/2012 at 1:59 AM Reply

      salam perkenalan juga .. terima kasih .. 😛

  • Nana

    28/11/2012 at 1:04 AM Reply

    saya dah g+1…
    harap sudi support saya jugak ekk…

  • cik tom

    25/11/2012 at 4:44 AM Reply

    ciktom klik g+..goodluck!

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:08 AM Reply

      terima kasih ciktom .. 🙂 join tak ?

      • cik tom

        24/12/2012 at 1:03 PM Reply

        cik tom tak join sebab blog problem time tue..hee…goodluck tau akak..ciktom doakan akak menang lg hadian dr bro denaihati 🙂

        • puanbee

          24/12/2012 at 8:24 PM Reply

          itu la nampak ciktom komen , akk tk smpt nak fokos .. macam2 hal ada

  • cheeze maz

    24/11/2012 at 1:09 PM Reply

    Salam kunjungan & salam perkenalan. Hadir di blog ini bagi memberikan sokongan rakan seperjuangan “contest iPhone 5 Gadjet Impian” dgn perkongsian G +1. Harap sudi berkunjung balas ke blog ” cheezemaz (dot) blogspot” dgn G+1 juga

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:20 PM Reply

      wasalam dan salam perkenalan , ye terima kasih untuk klik tersebut sy balas nanti

  • Bang Iwan

    24/11/2012 at 10:56 AM Reply

    Klik G+ ke-33, moga berjaya.

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:23 PM Reply

      terima kasih bang iwan , jemput join contestnya ya

  • dayah

    23/11/2012 at 1:08 PM Reply

    dah g+ , tak harap kan balasan…hahaha…
    (ayat kejam tak)

    😉

    *gurau gurau..

    good luuck bekas juara..

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:24 PM Reply

      haha gurau – gurau ni , baik tolong garu jek dayah .. k saya balas jejak n g+ nanti , jangan risau

  • amirul hakim

    23/11/2012 at 11:30 AM Reply

    Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:26 PM Reply

      wasalam , terima kasih .. saya balas nanti yek

  • syafiqah

    22/11/2012 at 8:36 PM Reply

    Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:27 PM Reply

      ok terima kasih 🙂 nanti sy balas yek ..

  • Ummi Hanie

    22/11/2012 at 3:48 PM Reply

    dah g+ taw… moh g+ teman punye pulak :p

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:28 PM Reply

      rasanya dah klik .. terima kasih nis 🙂

  • Ajumohit

    21/11/2012 at 6:57 PM Reply

    nanti support saya juga ye puan bee

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:29 PM Reply

      ok .. nanti saya balas ye ..

  • zie fauzi

    21/11/2012 at 1:47 PM Reply

    good luck Bee..dah +1… lama tak jengah kesini…

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:29 PM Reply

      ye faham orang baru lepas menimang cahaya mata , terima kasih ye ..

  • hafizmd

    21/11/2012 at 1:19 PM Reply

    Selamat berjaya yer puan bee…kalau berjaya, yg lama tu kasi jual kat ambelah…hehehe =)

    dan ter g+1 utk entri ek..

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:30 PM Reply

      terima kasih .. ramai mintak beli ni , boleh buat lelong kot .. hahaa..

  • BloggerNote

    20/11/2012 at 8:00 PM Reply

    Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:32 PM Reply

      terima kasih .. moga berjaya pada kamu jugak ye ..

  • Norizwan

    20/11/2012 at 7:04 PM Reply

    semoga berjaya kak bee…chayok2…:-)

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:35 PM Reply

      terima kasih , join tak ?

  • Nazayiena

    20/11/2012 at 4:24 PM Reply

    Good Luck Bee dan akan klik….

  • auc

    20/11/2012 at 3:52 PM Reply

    Sedang menjalankan tugasan kedua

    ehhhh terklik G+ pulak 🙂

    klik sini pulak

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:39 PM Reply

      terima kasih banyak ya ..

  • Myra Jay

    20/11/2012 at 9:41 AM Reply

    Bee, Myra tak boleh nak klik G+ lagi sebab terlindung dengan FB Share, kat opis ni FB kena block, dia keluar putih lebih kurang cam Myra PM Bee ritu

    InsyaAllah balik rumah myra klik

    • puanbee

      20/11/2012 at 10:42 PM Reply

      oh bee dah tukar plugin , tp kalau tk boleh juga tunggu je lah myra balik ..tkpe …

      TQ myra

      • Myra Jay

        21/11/2012 at 3:43 PM Reply

        Ok Bee, Myra dah klik butang G+

  • kimmie

    19/11/2012 at 10:28 PM Reply

    good luck puanbee…kena bersengkang mata lagi mencari undi ni 🙂

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:39 PM Reply

      haha untuk yang ni tak tau nk bersengkang mata or tidak

  • pipoq

    19/11/2012 at 10:09 PM Reply

    semoga berjaya puan bee..

  • UpProfits

    19/11/2012 at 7:26 PM Reply

    Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. 😉

  • Bang Iwan

    13/11/2012 at 4:21 PM Reply

    Semoga berjaya Mbak… 🙂 kita tunggu bersama tugasan selanjutnya

    • puanbee

      13/11/2012 at 4:34 PM Reply

      insyallah bang iwan , saya enggak tahu punyai masa ke tidak , saya cuma mahu beri sokongan pada denaihati sahaja

  • jal

    12/11/2012 at 8:15 PM Reply

    Salam kenalan dari peserta contest iPhone 5 gadget impian, chaiyok semoga berjaya. 😀

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:44 PM Reply

      salam kenalan juga , terima kasih ..:)

  • Melastik Bintang

    09/11/2012 at 11:31 AM Reply

    gud luck puan bee…!!!

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:51 PM Reply

      terima kasih melastik bintang ..aishh nama ape ?

  • Jebeng Otai™

    07/11/2012 at 8:26 PM Reply

    Gud luck puan bee..ade harapan ni..hehe

    • puanbee

      28/11/2012 at 2:51 PM Reply

      terima kasin .. harapan apa lah sgt huu

  • Bro Zulkbo

    07/11/2012 at 1:56 AM Reply

    Salam..
    good luck sis..
    kalau dah memang rezeki anda
    juga kali ini, sapa yang tahu kan?
    🙂

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:24 PM Reply

      wasalam , terima kasih … kali ni memang tak harap nak menang , saja bagi sokongan pada tuan denaihati je .. mungkin tak cukup masa pun nak fokos ..

  • PuanGojes

    06/11/2012 at 7:35 PM Reply

    puanbee, apa rahsia menang 4s hari tu?
    sobsob. 😉

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:25 PM Reply

      rahsia berjaya kelmarin ?

      jangan mengalah
      berusaha
      bersemangat
      sentiasa mengatur strategi

      moga berjaya ye puan gojes 🙂

  • Hafizul

    05/11/2012 at 11:45 PM Reply

    Emm LTE tu apa dia yer??serius tak tahu..emm gud luck puanbee…nanti kalau ada rezeki menang iphone 5 ni, iphone 4s tu tak nak jual ke murah2..kalau nak jual, pastikan sy org pertama yang tahu yer..tapi kalau puanbee nak jual, sy bayr ansur boleh?tak pun 3 kali bayar..hehehe…terbaik!!!

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:33 PM Reply

      LTE : Long term evolution

      What is LTE?

      LTE stands for long-term evolution, and it’s the technology that wireless phone companies around the world are adopting for their next-generation high-speed networks. LTE often provides noticeably faster Web browsing and downloads, though just how much faster it is depends on lots of factors like the quality of cellphone coverage in your area. AT&T Inc. T -0.09% and Verizon Wireless say LTE networks can be 10 times faster than 3G. Our technology columnist Walt Mossberg tested a Verizon Wireless LTE phone last year and found it to be about eight times faster than a Verizon 3G phone.

      haha tak kan jual iPhone4s tu , ada sentimental value disitu ..sayang tau ..

      • Hafizul

        24/11/2012 at 11:08 PM Reply

        ooo ok..dah tu jual jer la iphone 5 nanti kalau ada harapan memenanginya..muahaha…semoga puanbee berjaya dapatkan iphone 5 tu..hehe

  • lewisdotmy

    05/11/2012 at 10:42 PM Reply

    good luck dgn kontest ni, iPhone 5 ni mmg semua orang suka

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:34 PM Reply

      terima kasih .. awak masuk tak ? kalau masuk saya ucapkan selamat berjaya buat awak jugak ..

  • kakngah

    05/11/2012 at 2:53 PM Reply

    simple rmh bee skrg. nice!
    wish u luck bebeh!
    skrg takde masa nk layan kontes dah.. yg mudah2 pun tak terjoint.. huhuhu!!

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:35 PM Reply

      simple saja lah malas nak fikir blog sgt dah 🙂

      terima kasih kakngah , saya pun tk de masa sebenarnya , tapi saja follow nak dptkan backlink 🙂

  • azam rashid

    05/11/2012 at 10:13 AM Reply

    semoga berjaya

  • boni kacak

    05/11/2012 at 9:13 AM Reply

    good luck ye.. 🙂

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:36 PM Reply

      terima kasih ye boni ..

  • Noorikmal

    04/11/2012 at 11:10 PM Reply

    Assalam, puan Bee pun join erk… rasa tergugat plak. hahaha..

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:37 PM Reply

      wasalam , tkde apa nak digugatkan pun 🙂

  • Akmaomar

    04/11/2012 at 10:49 PM Reply

    Wahh puanbee penah menang iphone 4 ya..untung nya…nak cuba nasib jugak ni hehehe

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:38 PM Reply

      iPhone4s … cuba2 ..selamat berjaya .. mana tahu ada rezeki kan ..

  • titan

    04/11/2012 at 10:10 PM Reply

    pehh..makcik nih pun nak jugakk kerr…

  • Mummy Akmar

    04/11/2012 at 10:03 PM Reply

    Good Luck Puan Bee…

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:38 PM Reply

      terima kasih mummy 🙂 tak join ?

  • wazy

    04/11/2012 at 9:53 PM Reply

    selamat berjaya puan bee 🙂

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:39 PM Reply

      terima kasih wazy 🙂

  • donnyien

    04/11/2012 at 9:40 PM Reply

    good luck puanbee untuk contest iPhone 5 gadget impian dari denaihati.com. saya still consuse nak join ke tak…

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:39 PM Reply

      join je lah , tk menang pun dpt backlink 🙂

      • donnyien

        12/11/2012 at 1:23 AM Reply

        huhu tak sempat …

  • nurmisnan

    04/11/2012 at 4:33 PM Reply

    hoho.. all d best n gd luck Bee..
    Tak sempat lagi nak join.. bz sesangat..
    bw pun kejap2 jer.. insyaAllah.. mlm ni cuba
    join contest DH..

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:39 PM Reply

      terima kasih ..

      hehe bee pun sama kot … tp cuba je nasib dulu ..

  • diana

    04/11/2012 at 2:45 PM Reply

    Wah..klu menang ni best la..ada dua iphone.

  • akubiomed

    04/11/2012 at 1:16 PM Reply

    Kalau yang pernah ada pengalaman mengunakan produk Apple akan setia dengan jenama ini.

    • Ummi Hanie

      07/11/2012 at 12:53 AM Reply

      setuju. ramai org ckp mcm tu. sekali dah trjebak dgn produk Apple, mesti akan setia 😉

      gudluck bee

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:40 PM Reply

      ye betul tu .. lagi2 freeeeeee ~

  • Blog Keperawatan

    04/11/2012 at 12:11 PM Reply

    Semoga sukses dengan kontesnya sahabat

  • hafizrahim

    04/11/2012 at 9:00 AM Reply

    good luck kak bee.. 🙂

    • puanbee

      07/11/2012 at 12:41 PM Reply

      thanks hafizrahim 🙂

  • Denaihati

    04/11/2012 at 9:00 AM Reply

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “iPhone 5 gadget impian” dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

  • Azie

    04/11/2012 at 8:50 AM Reply

    Good Luck Akak! Azie pn cuba nasib.

  • Ajumohit

    04/11/2012 at 7:32 AM Reply

    good luck pn bee, mmg impian kan 😉

  • Lee

    04/11/2012 at 5:49 AM Reply

    Hello Puan Bee, I guess I’m one of the few on this planet tada h/phone….
    No reason to….I hardly even use our home phone.
    But this latest Iphone is really fantastic….
    So here’s wishing you good luck.
    Have a nice weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

  • syu90

    04/11/2012 at 1:54 AM Reply

    gudluck kak bee..

  • yanmie

    03/11/2012 at 10:36 PM Reply

    Good luck bee 😀

  • Hazmin Hamudin

    03/11/2012 at 10:35 PM Reply

    Semoga berjaya kak… 🙂 . Kalau menang dah ada dua iPhone la..

Post a Comment