Hadiah hari ibu – Pandora

Tak ada orang wish hari ibu untuk aku , walaupun dari orang yang aku sangat sangat harapkan beri ucapan tu. Tak ada sapa nak ambil berat , ucapkan terima kasih atas apa yang aku buat. Tak ada orang nak bawa aku makan – makan sempena hari ibu. Tak ada orang nak bagi aku rehat setelah berpenat lelah. Tak ada pun nak bagi bunga .. nak bagi ucapan manis – manis. Aku kecewa … Aku tak minta banyak …. tapi orang tetap tak ingatkan pengorbanan aku. Lalu aku sendiri beli hadiah untuk diri sendiri. pandora hari ibu

I don’t care … tambah satu lagi limited edition bangle pandora 2016  , khas untuk  menghargai diri aku sendiri. Beli sendiri hadiahkan untuk diri sendiri ..   I love my family . My family forever in my heart. Walau apa jua keadaan nya .

Contohi lah daku …

Comments

  1. haha bee…

    sama2 laaa selamat hari ibu… tunggu anak2 besor sikit lagi nanti…

    anak2 nis takat bagi kad buatan sendiri ade le.. kadang2 hadiah pen ke :p

    amboi lawo pandora. den takdo lagi

Speak Your Mind

*