Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan hai. Siapa nak menang GOLD COIN 0.5g dari blog puanbee.com boleh lah teruskan membaca. Maaf jika terpanjang buat intro sebab puanbee memang suka tulis panjang-panjang. Saya dah lama pasang niat nak buat giveaway di blog ini. Tapi asyik kelaut ja. Sekarang ada mood rajin sikit. Jadi mari lah tengok syarat-syarat untuk menyertai giveaway kecil ini.

Gold coin 0.5gram bernilai RM111 ย , emas 999.9 ya .. rugi siapa tak menyertainya . Mana tahu ada rezeki.ย 

Syarat-syarat :

  1. Blogger tersebut mestilah menetap di Malaysia. Jika menetap luar negara sekali pun ada alamat Malaysia untuk di poskan hadiah.
  2. Buat entri : Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com
  3. Dalam entri haruslah di ceritakan kisah anda dan emas. contoh nya pernah main kutu emas ke . Pernah main kutu online emas ke. Pernah kumpul gold bar ke. Atau tunjuk koleksi gold bar anda.Apa sahaja kisah berkaitan emas.
  4. Upload gambar di bawah ย dalam blog masing-masing.
  5. Hantar link entri anda ke entri ini. Dalam kotak komen.

gc

 

Tarikh tutup : 30 : 5 : 2016

Pemenang akan di pilih berdasarkan :

2 saringanย 

  1. Saya akan pilih entri paling panjang atau lucu atau kreatif dan menarik hati.
  2. Contohnya ada 10 entri. Kemudian saya akan guna RANDOM.ORG untuk pilih pemenang.

Simple je kan ?

Terpulang lah nak follow ke tidak media social saya tu. Kalau follow lagi bagus senang nak tengok apa-apa update dari saya. Mungkin selepas ini ada pengumuman best. Hadiah semua main gold gold aje.. Memandangkan tak ada penaja kali ini. Maka anda tak perlu banyak kerja.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

60 Comments:

  1. yah telat baru tau sekarang, padahal kalo tau dr dulu mah pengen join atuhlah

  2. baru ingat nak join…tapi rupa-rupanya dah tutup huuuuu…nanti buat lagi ye hehe

  3. Salam akak..baru lepas publish entri>> http://www.ciktom.com/saya-nak-menang-gold-coin-0-5g-dari-blog-puanbee-com/

    baru prasan dah takde commentluv dah ye?

  4. sorry akak..baru sempat nak singgah blog akak..inshaAllah memang ciktom nak join giveaways ni,,harap diberikan kesempatan utk idea..bab emas i loike….hehe

  5. Pergghhh.. dapat emas tu..

  6. Huhu.. seronok gak ni.. Tapi tak ada pengalaman bersama emas.. nak kena menuntut dulu la jawabnya..hehe

  7. pengen ikutan…tapi aku tinggalnya di Indonesia
    gimana dong?

  8. copy paste je ek? hadiah menarik ni.

  9. saye nyimak je lah heeee

  10. menarik.. nak cuba join gak lepas ni..

  11. terasa berminat pula nak join..mana tahu ada peluang untuk menang dan nak hadiahkan kepada orang tersayang…

  12. Assalamualikum.. saya dah join. semoga rezeki untuk menang.

  13. Menarik.. Rasa macam nak join jer… ๐Ÿ˜‰

  14. inilah masanya utk kumpul emas…. vavavavaa

  15. Lumayan juga tu Puan Bee.. Insyallah kalau ada kesempatan nak jointlah..

  16. Wah, emas tu boleh buat koleksi simpanan sendiri ni

  17. beruntung kali ini, selamat yah ๐Ÿ™‚

  18. semoga banyak yang join..

  19. Salam perkenalan Puanbee. Simpan duit raya anak-anak dalam bentuk gold coin pun ok juga. Nilai emas tak jatuh insya-Allah makin bertambah.

  20. wow hadiah emas, nanti nak try join..lama lagi kan tarikh tutup.hehe

  21. macam menarik … kejap eh nak cari idea ๐Ÿ˜€

  22. Wah menarik bunyinya. Kalau hadiah iPhone pun saya tak teruja. Tapi kalau emas ni memang rasa nak masuk je. Nantikan entry dari saya ye Puan…

  23. ok nanti nak tulis, mudah2an menang

  24. Kena cuba ni.. Tujuan hidupkan kembali blog dh usang tu..

  25. terbaek tu..
    untung juga dapat free

  26. haaa den nak join. den suko senornya blink mas ni.. waluoun mas putih tetap dibati tapi aura mas ni lagi makin menywrlah skrg.. bagus pakai mas ni..

  27. terbaik ni… ๐Ÿ˜€

    tapi bab yang lucu tu tak pandai nak tulis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *