Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan hai. Siapa nak menang GOLD COIN 0.5g dari blog puanbee.com boleh lah teruskan membaca. Maaf jika terpanjang buat intro sebab puanbee memang suka tulis panjang-panjang. Saya dah lama pasang niat nak buat giveaway di blog ini. Tapi asyik kelaut ja. Sekarang ada mood rajin sikit. Jadi mari lah tengok syarat-syarat untuk menyertai giveaway kecil ini.

Gold coin 0.5gram bernilai RM111  , emas 999.9 ya .. rugi siapa tak menyertainya . Mana tahu ada rezeki. 

Syarat-syarat :

  1. Blogger tersebut mestilah menetap di Malaysia. Jika menetap luar negara sekali pun ada alamat Malaysia untuk di poskan hadiah.
  2. Buat entri : Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com
  3. Dalam entri haruslah di ceritakan kisah anda dan emas. contoh nya pernah main kutu emas ke . Pernah main kutu online emas ke. Pernah kumpul gold bar ke. Atau tunjuk koleksi gold bar anda.Apa sahaja kisah berkaitan emas.
  4. Upload gambar di bawah  dalam blog masing-masing.
  5. Hantar link entri anda ke entri ini. Dalam kotak komen.

gc

 

Tarikh tutup : 30 : 5 : 2016

Pemenang akan di pilih berdasarkan :

2 saringan 

  1. Saya akan pilih entri paling panjang atau lucu atau kreatif dan menarik hati.
  2. Contohnya ada 10 entri. Kemudian saya akan guna RANDOM.ORG untuk pilih pemenang.

Simple je kan ?

Terpulang lah nak follow ke tidak media social saya tu. Kalau follow lagi bagus senang nak tengok apa-apa update dari saya. Mungkin selepas ini ada pengumuman best. Hadiah semua main gold gold aje.. Memandangkan tak ada penaja kali ini. Maka anda tak perlu banyak kerja.

60 Comments

  1. Manusia Purba 12 October 2016 Reply
  2. Oyong Ilham 25 August 2016 Reply
  3. siti hazreen 18 June 2016 Reply
  4. cik tom 29 May 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 2 June 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 2 June 2016 Reply
  5. cik tom 12 May 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 13 May 2016 Reply
      • cik tom 29 May 2016 Reply
  6. Afif Rayyan 9 May 2016 Reply
  7. Hafizul 8 May 2016 Reply
  8. Purwasuka 7 May 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2016 Reply
  9. ican mori 24 April 2016 Reply
  10. riangria 23 April 2016 Reply
  11. Hero Borneo 23 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2016 Reply
  12. Si Cantik Matahari 22 April 2016 Reply
  13. Anuar 22 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 22 April 2016 Reply
  14. Adam Roslan 21 April 2016 Reply
  15. Ummi Hanie 21 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 26 April 2016 Reply
  16. Taukeh Pemanggang 20 April 2016 Reply
  17. Noriza Rahman 20 April 2016 Reply
  18. Hamacaan 16 April 2016 Reply
  19. bisnis borneo 15 April 2016 Reply
  20. Nurolhuda 15 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 16 April 2016 Reply
  21. berita malaysia 14 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 16 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 16 April 2016 Reply
  22. yangbaik 13 April 2016 Reply
  23. Azwan 13 April 2016 Reply
  24. Raihanah Ahmad 13 April 2016 Reply
  25. Sicantik Matahari 13 April 2016 Reply
  26. zool 13 April 2016 Reply
  27. nurmisnan 12 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 12 April 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 16 April 2016 Reply
  28. zul 12 April 2016 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.