Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g akan tamat

gcAssalamualaikum dan hai. Wahhh pejam celik dah pun sampai 30 / 5 / 2016. Iaitu tarikh tamat giveaway menang gold coin 0.5gram keluaran powergold. Rugi betui sapa tak sama sertai. Sebab ? sebab tak ramai pun sertai giveaway ini. Maka semua yang telah join akan di masukkan nama ke random.org dan seterusnya saya akan pilih pemenang dari situ. Atauuuu saya minta anak saya cabut undi sahaja. Amacam ? Apa pun saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada 6 blogger yang menyertai giveaway ini. Semoga kalian murah rezeki dan kalah menang adat pertandingan kan. Yang menang tu tahniah. Dan yang kalah mungkin boleh cuba lagi. Saya akan cabut nama pemenang nya esok malam. Dan terus akan di umumkan di blog. Terima kasih daun keladi di ucapkan kepada :

  1. Blogger Diana Rashid
  2. Blogger Lelord-Mamanajla
  3. Blogger Jombercontest
  4. Blogger Adna2029
  5.  Blogger Vitamin cerdik
  6. Blogger Secantik matahari
  7. Blogger Akusukaketawa
  8. Blogger Ciktom

Insyallah … selepas di umumkan pemenang giveaway gold coin ini. Saya akan pos hadiah secepat mungkin. Sebelum raya dah dapat. Semoga korang ada rezeki.. ..

 

Please follow and like us:
follow subscribe - Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g akan tamat0

9 Comments

  • HANI FADHLINA BT. ABDUL RAHMAN

    09/06/2016 at 4:24 PM Reply

    Ehh… Dah umum ker blom eak?

    • puanbee

      10/06/2016 at 1:33 AM Reply

      BELUM .. akk nak buat video dgn anak .. masa tk mengizinkan ..

  • emalin mohd

    07/06/2016 at 12:18 PM Reply

    Alamak terlepas give away…

  • onlajer

    31/05/2016 at 10:55 AM Reply

    I say dah tamat rupanya .. rugi betoi

    • puanbee

      02/06/2016 at 12:14 AM Reply

      lambat kenapa ? heheh .. lain kali ye

  • HANI FADHLINA BT. ABDUL RAHMAN

    31/05/2016 at 8:08 AM Reply

    Wahhhh… Tak sabar nyerrr …
    Harap2 no.3 lah yang bertuah tu…

    • puanbee

      02/06/2016 at 12:14 AM Reply

      oihh ingat siapa td .. check url baru tau sapa ..

  • cik tom

    29/05/2016 at 11:53 PM Reply

    Nasibb baik buka facebook baca tadi..sempat jugak join support giveaway kak bee…

    • puanbee

      02/06/2016 at 12:24 AM Reply

      hihi ok dah updtae senarai peserta .. harap ada rezeki ye ciktom

Post a Comment