Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g akan tamat

gcAssalamualaikum dan hai. Wahhh pejam celik dah pun sampai 30 / 5 / 2016. Iaitu tarikh tamat giveaway menang gold coin 0.5gram keluaran powergold. Rugi betui sapa tak sama sertai. Sebab ? sebab tak ramai pun sertai giveaway ini. Maka semua yang telah join akan di masukkan nama ke random.org dan seterusnya saya akan pilih pemenang dari situ. Atauuuu saya minta anak saya cabut undi sahaja. Amacam ? Apa pun saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada 6 blogger yang menyertai giveaway ini. Semoga kalian murah rezeki dan kalah menang adat pertandingan kan. Yang menang tu tahniah. Dan yang kalah mungkin boleh cuba lagi. Saya akan cabut nama pemenang nya esok malam. Dan terus akan di umumkan di blog. Terima kasih daun keladi di ucapkan kepada :

  1. Blogger Diana Rashid
  2. Blogger Lelord-Mamanajla
  3. Blogger Jombercontest
  4. Blogger Adna2029
  5.  Blogger Vitamin cerdik
  6. Blogger Secantik matahari
  7. Blogger Akusukaketawa
  8. Blogger Ciktom

Insyallah … selepas di umumkan pemenang giveaway gold coin ini. Saya akan pos hadiah secepat mungkin. Sebelum raya dah dapat. Semoga korang ada rezeki.. ..

 

9 thoughts on “Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g akan tamat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *