Dugaan

Share

Geram dengan line TM Streamyx 2-3 hari ni , rasa nak gigit modem tu. Telekom Malaysia memang ada masaalah ke ? Semua kerja tertangguh sudah. Dah la minggu depan dah nak cuti sekolah.Kena settel semua cepat-cepat. Ehem … saja upload gambar di blog , asyik di Instagram je. Saya pemakai tudung bawal aidijuma. Saja bagi tau .. ada  geng tak ? Hari-hari melaram tudung je pergi ambik anak. Tetapi bukan jenis kejar apa yang hot tu ye .. Tetapi maaf baju setahun sekali je kot beli. Dalam hati teringin nak ber jubah 24 jam. Azam 2016 jugak kot. Banyak benor azam nya.

pb 1

Saya baru nak rajin menulis ni , banyak lagi kisah tak update …   { 2016 – 32 tahun sudah tua } salam kenalan dari saya puanbee. Anak 4 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Saya pun nak pakai jubah juga tahun ni, tapi tempah sendiri yang kembang kat bawah.. bergaya sikit. Senang nak susukan anak.

  2. semoga dipermudah segala perubahan yang akan dilakukan kelak..

  3. alhamdulillah dah bertukar kepada maxis. dengan streamyx memang akan alami masalah camni

  4. Saya juga pakai modem..emang tidak terlalu bagus sinyalnya,lebih disarankan menggunakan internet cable..thanks

  5. Saya juga mengalami penurunan kelajuan dan terputus. 🙁

  6. saya pulak pakai asalkan bawal..kadang2 Aidijuma kadang2 mak jemah punya je..hehhe..yang pentig cantik dan nampak macam 16 tahun..eekkek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *