Dugaan

Geram dengan line TM Streamyx 2-3 hari ni , rasa nak gigit modem tu. Telekom Malaysia memang ada masaalah ke ? Semua kerja tertangguh sudah. Dah la minggu depan dah nak cuti sekolah.Kena settel semua cepat-cepat. Ehem … saja upload gambar di blog , asyik di Instagram je. Saya pemakai tudung bawal aidijuma. Saja bagi tau .. ada  geng tak ? Hari-hari melaram tudung je pergi ambik anak. Tetapi bukan jenis kejar apa yang hot tu ye .. Tetapi maaf baju setahun sekali je kot beli. Dalam hati teringin nak ber jubah 24 jam. Azam 2016 jugak kot. Banyak benor azam nya.

pb 1

Saya baru nak rajin menulis ni , banyak lagi kisah tak update …   { 2016 – 32 tahun sudah tua } salam kenalan dari saya puanbee. Anak 4 🙂

8 Comments

  1. Fyda Noh 20 March 2016 Reply
  2. oh pt3 14 March 2016 Reply
  3. Raihanah Ahmad 14 March 2016 Reply
  4. Rudy Kurniawan 14 March 2016 Reply
  5. akubiomed 10 March 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 11 March 2016 Reply
  6. diana 10 March 2016 Reply
    • puanbeeAuthor 11 March 2016 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.