Dugaan

Geram dengan line TM Streamyx 2-3 hari ni , rasa nak gigit modem tu. Telekom Malaysia memang ada masaalah ke ? Semua kerja tertangguh sudah. Dah la minggu depan dah nak cuti sekolah.Kena settel semua cepat-cepat. Ehem … saja upload gambar di blog , asyik di Instagram je. Saya pemakai tudung bawal aidijuma. Saja bagi tau .. ada  geng tak ? Hari-hari melaram tudung je pergi ambik anak. Tetapi bukan jenis kejar apa yang hot tu ye .. Tetapi maaf baju setahun sekali je kot beli. Dalam hati teringin nak ber jubah 24 jam. Azam 2016 jugak kot. Banyak benor azam nya.

pb 1

Saya baru nak rajin menulis ni , banyak lagi kisah tak update …   { 2016 – 32 tahun sudah tua } salam kenalan dari saya puanbee. Anak 4 🙂

Comments

  1. Saya pun nak pakai jubah juga tahun ni, tapi tempah sendiri yang kembang kat bawah.. bergaya sikit. Senang nak susukan anak.

  2. semoga dipermudah segala perubahan yang akan dilakukan kelak..

  3. alhamdulillah dah bertukar kepada maxis. dengan streamyx memang akan alami masalah camni

  4. Saya juga pakai modem..emang tidak terlalu bagus sinyalnya,lebih disarankan menggunakan internet cable..thanks

  5. Saya juga mengalami penurunan kelajuan dan terputus. 🙁

  6. saya pulak pakai asalkan bawal..kadang2 Aidijuma kadang2 mak jemah punya je..hehhe..yang pentig cantik dan nampak macam 16 tahun..eekkek

Speak Your Mind

*