Collagen + Vitamin C Forte Dan Mita C Whitening

Share

Sponsor post untuk penaja kontest duit raya puanbee.com 🙂
Salah seorang penaja kontest duit raya anjuran saya menaja 2 produk Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 ..wow ! produk kecantikan untuk wanita dan jejaka yang inginkan kulit cantik di hari raya nanti ..

Terus terang .. semua detail di bawah adalah dari owner yang menjual produk tersebut ..Puanbee old fashion sikit , tak reti nak pakai semua ni .. jadi .. kalau korang berminat nak membeli boleh lah terus ke blog owner nya

  • Adamhaiqal blog

Kalau nak free haruslah join contest PB haha.. jom selidik apa kah tajaan adam haiqal kali ini .. menarik …

Collagen + Vitamin C Forte

  • Collagen + Vitamin C Forte

Benefits
*Reduce wrinkles
*Fade scar and dark spots
*Moisture skin
*Fades discolourations hyperpigmentations such as liver spots, freckle spots, age spots and skin *pigmentations
*Improves skin complexion
*Replenish lost collagen and increase skin elasticity

Product Description:
This Biocell Collagen Forte + Vitamin C is originally imported from Swiss. Each box contains 10 x1500mg of vitamin c + 500mg plant collagen /5ml.

Recommended Dosage:
1 ampoules 1 or 2 injection every week for 1 or 2 months (*depends to your body metabolism). Then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintained. Suggest inject with Glutathione to get best result.

Injection Method:
This product is administered by intravenously (IV)

Not Suitable For:
Breast feeder.
Injection on women period.
Allergy to vitamin (any kind).
Patient with cardiovascular problem

Mita C Whitening

Mita C Whitening

  • Mita C Whitening

Benefits:

Prevention and remedy of vitamin C deficiency.
Reduce capillary bleeding such as nose/gum bleeding.
Reduce light ray hypersensitive dermatitis, improve skin texture by whitening effect.
As in bone substrate formation.
Stimulates the formation of collagen in skin tissues.
Improves moisture and supple of skin.
Also helps in common skin infections, where improves faster healing of wounds.
Reduces minor acne/blemishes, has whitening effect on skin surface.

Dosage:

2 ampoules once or twice weekly for first 2 months.
For maintenance:2 ampoules can be used every 2 weeks.

  • Testimoni

FYI,both products above adalah produk kecantikan for whiten your skin.What can I say about these two products?It works babe!Sebab saya juga menggunakan produk ini.Before this,my skin is very dull and I have a big pores.But now,after 2 months,its 50% disappeared!And until now,I’m still using this product. And jangan terkejut,ada one of my regular customer adalah seorang lelaki yang pergi ke gym,dan dia juga turut mengambil suntikan ni!:)
Sape kata lelaki tak boleh cucuk-cucuk?

pelanggan adam haiqal…..

sekian,
terima kasih buat adam haiqal kerana sudi menaja kontest puanbee.com 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

21 Comments:

  1. Wow!!!! hehehe~
    Rasanya takkan cuba kot 😉

  2. xbese lg inject2 nih …

    murah ati penaja yek

  3. Pingback: Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos | PuanbeeDOTcom Chanel

  4. fuh.. memang syok kalau nak jadi cantik.. tapi takutlah nak inject2 ni.. huhu…

  5. wow menariknye produk ni. dah le muka ai ni tak brape cung hihi byk jeragat

  6. perghhh..tunjuk badan nampaknya encik haiqal kita ni ye. hehe..

  7. tak pernah pulak terjumpa produk2 kat atas nun… apapun gud luck… hadiah pun boleh tahan menarik tu…

  8. huwaa.malu!puan bee,remove je laa pic adam tuh..buruk nau rasa!hahaha..sila remove gmbr adam tu ye..tu saje utk pamer kt blog adam je..segan pulak..;P

  9. taufiq arifin aka topimagine

    sape mamat jambu ne ek.. maskulin giler.. hahahaha

  10. Aik, nape gambar x mao pakei baju..kui3.. Ni nak kena edit post balik ek..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *