Buka Puasa di DailyFresh : E-voucher untuk setiap pengunjung.

Share

Apa yang istimewanya ? kena baca sampai bawah , saya tak tulis panjang-panjang punya .. janji .. Baru-baru ni , kami blogger di jemput merasa ke semua hidangan yang ada di outlet DailyFresh Setapak. Ok.. sebenarnya tak pernah masuk situ … macam-macam kedai ada , dan parking pun senang .. nanti nak shoping raya boleh singgah sana.

2014-06-21 11.04.47Laila dan Damia .. budak-budak sampai-sampai nampak je semua makanan yang ada di DailyFresh ni dah merengek minta semua. Sebenarnya biasa juga beli Cupcorn tu .. Biasa la dengan anak-anak , asal nampak je nak kan ..

2014-06-21 11.48.34

Terus kepada cerita makanan lah .. tak tahan teringat cupcorn ni je manjang .. mula-mula cebik gak bila diorang kata , cupcorn perisa garlic .. macam tak sedap je bunyinya .. tapi setelah cuba , perisa garlic pula yang paling sedap .. korang patut cuba , ayah ambik cili , anak ambik mayonis , mak ambik garlic buang angin satu badan ..

2014-06-21 12.20.06

WAFITO – WAFLE

bahasa itali ko .. sebab bahan-bahan di import khas dari itali .. jadi korang kena rasa juga , tepung wafito ni jenis rangup , walaupun sejuk akan ranggup juga .. dap dap ..2014-06-21 12.20.22

Perisa lain .. peanut butter ..

2014-06-21 12.26.06Saya suka wafito chicken floss … nyummmmyyy !

2014-06-21 12.49.22

Gelato tempo .. apa yang di baggakan sangat dengan gelato tempo ni ,aiskrim di buat dari buah segar , kon nya menggunakan tepung yang di import khas.

Walau pun di import , makanan di DailyFresh adalah halal okay. Jangan risau lah.2014-06-21 13.25.21

Ice kimo lagi sedap dari Gelato Tempo .. macam mana tu ? ermm semua sedap laaa ..

2014-06-21 13.45.34

Lima jenis pop corn dengan rasa berlainan .. kalau saya .. saya pilih Seaweed , kari dan caramel .. lagi dua tu honey dew dan bijan hitam anak-anak suka la ..

2014-06-21 11.06.15

Ini harganya .. tak mahal sangat , mampu milik lah juga .. lagi murah kalau korang guna E-VOUCHER yang ada di bawah ni .. hanya download dan print kemudian tebus di outlet terpilih .. SEMAK SINI —  > SENARAI OUTLET DAILYFRESH

Belanja RM8 di outlet dapat 1 popcorn original percuma .. untung la ..
DF e-Voucher - Puan Bee

Ini lah dia nya , istimewa sempena ramadan ini , Beli Gelato tempo dapat topping percuma , Beli 2 bekas popcorn dapat 1 bekas mini popcorn. Boleh bawa bekal bagi famili , atau buat hamper hari raya , atau jamu kawan-kawan jiran tetangga datang rumah. Terlajak laris nanti.
Ramadan Promotion Virtual

Rakan blogger yang turut hadir . dapat jumpa Namee Roslan buat pertama kali .. 🙂

2014-06-21 14.06.34

Akhir sekali .. Selamat menyambut Ramadan Al- Mubarak .. Semoga dapat mejalani ibadah puasa dengan ikhlas …

2014-06-21 14.17.29Dengan baby syamim … tak larat sebenarnya dukung dia sebelah tangan .. huhu .. kakak husna dan kakak aliya sekolah pada hari ni .. bawa syamim dengan laila je la …

Eh lupa .. korang dah makan di Dailyfresh nak upload gambar gunalah hashtag #dailyfreshMY

Daa ~

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. muhammad hafiz abd razak

    Salam

    wah sedapmya menu DaiLYfresh..Tgh tgh mlm membuatkn perut sy lapar bila tgk aiscream, waffer ni semua..
    ni membuatkn ku x sabar sabar nk g Dailyfresh.

    Jemput ke blog saya ye sis

    salam perkenalan
    feez razak

  2. Sedapnya,,awas jangan sampai kekenyangan

  3. Nampak menarik sangat….mesti cuba

  4. Baru semalam makan jagung manis semalam ketika didalam perjalanan pulang dari Muar.

  5. Geram pula tengok makanan dailyfresh lagi wafel dengan aiskrim. Kalau jumpa nak try pop corn tengok macam menarik dan sedap siap berwarna warni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *