Buka Puasa di DailyFresh : E-voucher untuk setiap pengunjung.

Apa yang istimewanya ? kena baca sampai bawah , saya tak tulis panjang-panjang punya .. janji .. Baru-baru ni , kami blogger di jemput merasa ke semua hidangan yang ada di outlet DailyFresh Setapak. Ok.. sebenarnya tak pernah masuk situ … macam-macam kedai ada , dan parking pun senang .. nanti nak shoping raya boleh singgah sana.

2014-06-21 11.04.47Laila dan Damia .. budak-budak sampai-sampai nampak je semua makanan yang ada di DailyFresh ni dah merengek minta semua. Sebenarnya biasa juga beli Cupcorn tu .. Biasa la dengan anak-anak , asal nampak je nak kan ..

2014-06-21 11.48.34

Terus kepada cerita makanan lah .. tak tahan teringat cupcorn ni je manjang .. mula-mula cebik gak bila diorang kata , cupcorn perisa garlic .. macam tak sedap je bunyinya .. tapi setelah cuba , perisa garlic pula yang paling sedap .. korang patut cuba , ayah ambik cili , anak ambik mayonis , mak ambik garlic buang angin satu badan ..

2014-06-21 12.20.06

WAFITO – WAFLE

bahasa itali ko .. sebab bahan-bahan di import khas dari itali .. jadi korang kena rasa juga , tepung wafito ni jenis rangup , walaupun sejuk akan ranggup juga .. dap dap ..2014-06-21 12.20.22

Perisa lain .. peanut butter ..

2014-06-21 12.26.06Saya suka wafito chicken floss … nyummmmyyy !

2014-06-21 12.49.22

Gelato tempo .. apa yang di baggakan sangat dengan gelato tempo ni ,aiskrim di buat dari buah segar , kon nya menggunakan tepung yang di import khas.

Walau pun di import , makanan di DailyFresh adalah halal okay. Jangan risau lah.2014-06-21 13.25.21

Ice kimo lagi sedap dari Gelato Tempo .. macam mana tu ? ermm semua sedap laaa ..

2014-06-21 13.45.34

Lima jenis pop corn dengan rasa berlainan .. kalau saya .. saya pilih Seaweed , kari dan caramel .. lagi dua tu honey dew dan bijan hitam anak-anak suka la ..

2014-06-21 11.06.15

Ini harganya .. tak mahal sangat , mampu milik lah juga .. lagi murah kalau korang guna E-VOUCHER yang ada di bawah ni .. hanya download dan print kemudian tebus di outlet terpilih .. SEMAK SINI —  > SENARAI OUTLET DAILYFRESH

Belanja RM8 di outlet dapat 1 popcorn original percuma .. untung la ..
DF e-Voucher - Puan Bee

Ini lah dia nya , istimewa sempena ramadan ini , Beli Gelato tempo dapat topping percuma , Beli 2 bekas popcorn dapat 1 bekas mini popcorn. Boleh bawa bekal bagi famili , atau buat hamper hari raya , atau jamu kawan-kawan jiran tetangga datang rumah. Terlajak laris nanti.
Ramadan Promotion Virtual

Rakan blogger yang turut hadir . dapat jumpa Namee Roslan buat pertama kali .. 🙂

2014-06-21 14.06.34

Akhir sekali .. Selamat menyambut Ramadan Al- Mubarak .. Semoga dapat mejalani ibadah puasa dengan ikhlas …

2014-06-21 14.17.29Dengan baby syamim … tak larat sebenarnya dukung dia sebelah tangan .. huhu .. kakak husna dan kakak aliya sekolah pada hari ni .. bawa syamim dengan laila je la …

Eh lupa .. korang dah makan di Dailyfresh nak upload gambar gunalah hashtag #dailyfreshMY

Daa ~

 

5 Comments

  1. muhammad hafiz abd razak 8 August 2014 Reply
  2. hanari 15 July 2014 Reply
  3. Nurul 2 July 2014 Reply
  4. akubiomed 27 June 2014 Reply
  5. Bahrain 27 June 2014 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.