Bersungguh -sungguh

Bersungguh -sungguh dalam melakukan sesuatu perkerjaan adalah di galakkan. Tetapi bersungguh-sungguh melakukan pekerjaan di bawah tidak di galakkan sama sekali ye anak.

SYAMIMKerana PS3 itu bukan milik ibu… Ibu tak mampu nak …   😛

Bukan lah nak cerita bahagian ini. Sebenarnya nak cerita , ini lah kali pertama saya bersungguh-sungguh melakukan sesuatu. Sesuatu yang saya minat , walau pun ada kekangan masa. Tapi akan tetap di teruskan jua.

Dua pekara .. bisnes online dan menulis di blog. Ia nya tidak dapat di pisahkan dari saya. Entahlah apa yang saya cari …  life dah cukup kalut sebenarnya. Masaalah air tak habis-habis. Anak-anak sedang membesar dengan ragam mereka di tambah pula baby seorang. Tapi saya suka..

Suka buat diri ini menjadi sibuk , agar ketiadaan sidia di sisi tidak terlalu terasa. Oh my suami. Mood rindu .. susah hoii bercinta jarak jauh ni … terkenang pula zaman bertunang dulu-dulu. 😛

Syoknya  dah habis ubah suai blog ni dengan tema genesis ni. Sedang dalam proses edit label. Lepas tu nak delete error di google webmaster , melambak sejak tak peduli blog. Lepas selesai semua nak siapkan web bisnes keluarga. Web kerja pertukangan. Lepas tu boleh lah upah sikit-sikit blogger lain tolong review.

Korang nak ? bajet sikit jek ..

7 Comments

  1. Farina Al-Khareid 15 April 2015 Reply
  2. hanari 14 April 2014 Reply
  3. Ummi Hanie 8 April 2014 Reply
  4. myrujukan 6 April 2014 Reply
  5. nza 5 April 2014 Reply
  6. akubiomed 5 April 2014 Reply
  7. diana 4 April 2014 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.