Bersungguh -sungguh

Bersungguh -sungguh dalam melakukan sesuatu perkerjaan adalah di galakkan. Tetapi bersungguh-sungguh melakukan pekerjaan di bawah tidak di galakkan sama sekali ye anak.

SYAMIMKerana PS3 itu bukan milik ibu… Ibu tak mampu nak …   😛

Bukan lah nak cerita bahagian ini. Sebenarnya nak cerita , ini lah kali pertama saya bersungguh-sungguh melakukan sesuatu. Sesuatu yang saya minat , walau pun ada kekangan masa. Tapi akan tetap di teruskan jua.

Dua pekara .. bisnes online dan menulis di blog. Ia nya tidak dapat di pisahkan dari saya. Entahlah apa yang saya cari …  life dah cukup kalut sebenarnya. Masaalah air tak habis-habis. Anak-anak sedang membesar dengan ragam mereka di tambah pula baby seorang. Tapi saya suka..

Suka buat diri ini menjadi sibuk , agar ketiadaan sidia di sisi tidak terlalu terasa. Oh my suami. Mood rindu .. susah hoii bercinta jarak jauh ni … terkenang pula zaman bertunang dulu-dulu. 😛

Syoknya  dah habis ubah suai blog ni dengan tema genesis ni. Sedang dalam proses edit label. Lepas tu nak delete error di google webmaster , melambak sejak tak peduli blog. Lepas selesai semua nak siapkan web bisnes keluarga. Web kerja pertukangan. Lepas tu boleh lah upah sikit-sikit blogger lain tolong review.

Korang nak ? bajet sikit jek ..

Please follow and like us:
follow subscribe - Bersungguh -sungguh0

7 Comments

  • Farina Al-Khareid

    15/04/2015 at 12:28 PM Reply

    saya setuju ngan akak,,, bnde alah ni nmpak mcm tu je,, tp amat berbisa,, jom sama2 kita mnghidupkan blog kita,, hihi
    #feelingmotivated
    #successisnear
    #tq admin

  • hanari

    14/04/2014 at 2:03 PM Reply

    jauh dari pasangan akan memberikan rasa rindu saat perjumpaan.

  • Ummi Hanie

    08/04/2014 at 4:55 PM Reply

    kan! begitulah yg nis rasa sejak terjebak biz online ni…

    takleh nk tinggal terus salah satunya. tkpelah blog terabai sikit2, biz pun jalan gak. cuma ada bby ni mmg mencabar rasanya m’atur masa

    klako syamim nak ps3 tu :p

  • myrujukan

    06/04/2014 at 12:27 PM Reply

    dah lama x komen sini

  • nza

    05/04/2014 at 8:43 PM Reply

    diblog la tempat akak release tension Bee..sbb tu hari2 sangup mengadap benda alah nie..
    Alolo comel je syamin….

  • akubiomed

    05/04/2014 at 5:37 PM Reply

    Zaman ini perlu ada berbuat sesuatu untuk menampung kos kehidupan yang semakin meningkat.

  • diana

    04/04/2014 at 4:03 PM Reply

    saya pun kagum dengan Bee..
    semua benda boleh buat
    walaupun Tuan besar tak de di sisi..
    heheheh..saya nak berniaga jugak la kalaugini..bila kita sibuk kita tak de la buat benda tak berfaedah..contohnya tengok drama korea setengah hari..hehehe

Post a Comment