Bagaimana untuk menyertai KDK CHARITY CHALLENGE dan menang ?

Share

KDK MALAYSIA merupakan syarikat pembekal pelbagai jenis kipas yang di gemari ramai di Malaysia , kini meganjurkan satu cabaran amal yang di beri nama KDK CHARITY CHALLENGE sempena kedatangan bulan ramadan dan hari raya  tidak lama lagi.

KDK Charity Campaign -004

 

 Matlamat KDK CHARITY CHALLENGE.

  • KDK ingin mendapatkan RM25,000 untuk mengadakan di dermakan kepada pihak yang memerlukan di hari raya nanti.
  • Dengan itu , KDK mengajak anda .. anda pengguna facebook turut sama membantu di dalam merealisasikan impian KDK dengan cara mendapatkan 25,000 LIKE di facebook KDK.
  • Untuk 1 LIKE .. anda telah menderma sebanyak RM1 untuk cabaran amal KDK.
  • KDK juga memberi peluang untuk semua peminat / peserta mencalonkan siapa ( rumah kebajikan , anak yatim , organisasi , rumah orang tua ) mana yang ingin anda bantu juga  memberi idea , bagaimana cara untuk menyambut hari raya dengan mereka itu nanti.
  • Cara untuk menentukan pemenang adalah bedasarkan idea , undi dan juri.

Hadiah yang di tawarkan buat peserta.

  • Jika anda menang , semua idea anda akan di laksanakan oleh pihak KDK.
  • Peserta yang  menang akan di beri peluang untuk membawa dua orang rakan untuk menyambut Hari Raya bersama rumah amal yang telah anda cadangkan. ( best kan ? )
  • Pemenang juga akan mendapat tiga buah kipas bernilai RM1,320 keseluruhan nya.

Bagaimana ? berminat ?

Bagaimana pula untuk meyertai cabaran membuat amal bersama KDK ni ?

  • Di bawah saya sertakan cara bagaimana untuk meyertai cabaran amal ni .. hanya ikut langkah yang di beri.

Langkah 1 : Mestilah like page KDK MALAYSIA dulu :

https://www.facebook.com/kdkmalaysia/

kdk

Langkah 2 :  Di bawah tab  Charity challenge    anda akan di bawa ke applikasi untuk menyertai cabaran amal ini.

kdk2 kdk3

Langkah 3 : Klik Get Started!

Langkah 4 : Anda akan di bawa ke satu bahagian untuk mengisi borang pendaftaran. Isikan dengan maklumat yang betul. Masukkan idea untuk menyambut raya dengan rumah amal pilihan anda , dan upload gambar berkenaan rumah amal pilihan anda. Pastikan anda login dengan id facebook dan setelah selesai klik butang “submit”   contoh di dalam gambar di bawah.

kdk 4Langkah 5 : Siap .. tara .. mudah je kan ?  kemudian anda boleh share ke timeline facebook anda … semoga ada bertuah … dan saya juga .. hehehe .. bila dah berjaya akan naik begini .. tengok gambar di bawah ..

KDK 5-vertMarilah kita beramal bersama-sama .. tak kira macam mana cara kita nak beramal janji ikhlas .. Tak mampu nak beri RM25,000 kepada anak yatim , tapi kita mampu klik like & share kan ?

Ingat … 1 LIKE = RM1

SHARE LAH BANYAK-BANYAK .. sehari 10 pun takpa … dan jangan lupa join cabaran amal ni .. sebelum tu buat bancian rumah amal mana korang nak sponsor ..mana lah tahu menang betul-betul , korang boleh turun sama bawa 2 lagi kawan / atau keluarga untuk bersama-sama beramal dengan KDK .. kerana KDK akan merealisasikan impian kita.

Jom join cepat … klik LIKE  — > https://www.facebook.com/kdkmalaysia

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

2 Comments:

  1. teringat KDK jer terus teringat kipas kat rumah masa dulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *