Bagaimana untuk menyertai KDK CHARITY CHALLENGE dan menang ?

KDK MALAYSIA merupakan syarikat pembekal pelbagai jenis kipas yang di gemari ramai di Malaysia , kini meganjurkan satu cabaran amal yang di beri nama KDK CHARITY CHALLENGE sempena kedatangan bulan ramadan dan hari raya  tidak lama lagi.

KDK Charity Campaign -004

 

 Matlamat KDK CHARITY CHALLENGE.

  • KDK ingin mendapatkan RM25,000 untuk mengadakan di dermakan kepada pihak yang memerlukan di hari raya nanti.
  • Dengan itu , KDK mengajak anda .. anda pengguna facebook turut sama membantu di dalam merealisasikan impian KDK dengan cara mendapatkan 25,000 LIKE di facebook KDK.
  • Untuk 1 LIKE .. anda telah menderma sebanyak RM1 untuk cabaran amal KDK.
  • KDK juga memberi peluang untuk semua peminat / peserta mencalonkan siapa ( rumah kebajikan , anak yatim , organisasi , rumah orang tua ) mana yang ingin anda bantu juga  memberi idea , bagaimana cara untuk menyambut hari raya dengan mereka itu nanti.
  • Cara untuk menentukan pemenang adalah bedasarkan idea , undi dan juri.

Hadiah yang di tawarkan buat peserta.

  • Jika anda menang , semua idea anda akan di laksanakan oleh pihak KDK.
  • Peserta yang  menang akan di beri peluang untuk membawa dua orang rakan untuk menyambut Hari Raya bersama rumah amal yang telah anda cadangkan. ( best kan ? )
  • Pemenang juga akan mendapat tiga buah kipas bernilai RM1,320 keseluruhan nya.

Bagaimana ? berminat ?

Bagaimana pula untuk meyertai cabaran membuat amal bersama KDK ni ?

  • Di bawah saya sertakan cara bagaimana untuk meyertai cabaran amal ni .. hanya ikut langkah yang di beri.

Langkah 1 : Mestilah like page KDK MALAYSIA dulu :

https://www.facebook.com/kdkmalaysia/

kdk

Langkah 2 :  Di bawah tab  Charity challenge    anda akan di bawa ke applikasi untuk menyertai cabaran amal ini.

kdk2 kdk3

Langkah 3 : Klik Get Started!

Langkah 4 : Anda akan di bawa ke satu bahagian untuk mengisi borang pendaftaran. Isikan dengan maklumat yang betul. Masukkan idea untuk menyambut raya dengan rumah amal pilihan anda , dan upload gambar berkenaan rumah amal pilihan anda. Pastikan anda login dengan id facebook dan setelah selesai klik butang “submit”   contoh di dalam gambar di bawah.

kdk 4Langkah 5 : Siap .. tara .. mudah je kan ?  kemudian anda boleh share ke timeline facebook anda … semoga ada bertuah … dan saya juga .. hehehe .. bila dah berjaya akan naik begini .. tengok gambar di bawah ..

KDK 5-vertMarilah kita beramal bersama-sama .. tak kira macam mana cara kita nak beramal janji ikhlas .. Tak mampu nak beri RM25,000 kepada anak yatim , tapi kita mampu klik like & share kan ?

Ingat … 1 LIKE = RM1

SHARE LAH BANYAK-BANYAK .. sehari 10 pun takpa … dan jangan lupa join cabaran amal ni .. sebelum tu buat bancian rumah amal mana korang nak sponsor ..mana lah tahu menang betul-betul , korang boleh turun sama bawa 2 lagi kawan / atau keluarga untuk bersama-sama beramal dengan KDK .. kerana KDK akan merealisasikan impian kita.

Jom join cepat … klik LIKE  — > https://www.facebook.com/kdkmalaysia

Comments

  1. teringat KDK jer terus teringat kipas kat rumah masa dulu

Speak Your Mind

*