Baby syamim sakit mata

image

From Cymera
Baby syamim dah sakit mata bermula semalam , tiba-tiba ternampak tahi mata dan berair di ikuti bengkak. Saya tunggu sehari sebelum ke klinik hari ini. Baby juga memang kurang sihat. Semalam saya cuba titiskan air susu ke dalam mata nya. Itu petua orang tua jika anak sakit mata. Allhamdulillah hari ni dah kurang , belum sempat ke klinik lagi pun.

Ada yang tak percaya kan ? orang tua cakap petua. Docktor cakap .. protein dalam susu dapat membunuh kuman yang menyebabkan sakit mata tu.Masyallah kelebihan susu ibu kan.

Satu lagi .. sentiasa lapkan tahi mata dngan kain bersih dan lembab perlahan-lahan.

Doakan syamim cepat sembuh. Oh .. air dah di catu di kawasan saya .. 2 hari ada air .. 2 hari tak de air .. macam chipsmore ..

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in By Puanbee. Bookmark the permalink.

13 Responses to Baby syamim sakit mata

  1. hanari says:

    Semoga lekas sehat ya dik syamim

  2. profhariz says:

    Kalau besar macam ni. Part mata yang paling seksa. Harap syamim baik2 sahaja.

  3. Moms Avenue says:

    Salam kenal kak.. saya baru terjumpa blog ni.. semoga baby syamim cepat sembuh.. =)

  4. Puan Bardboo says:

    susu ibu memang terbaik… =)

  5. Juan says:

    wahhh, merah bahagian kulit mata tuh

  6. puan kutu says:

    petua sepanjang zaman..susu ibu terbaik..;)

  7. Rina says:

    Air susu ibu sangat istimewa dan mujarab, semoga baby syamim lekas sembuh dari sakit matanya

  8. Ummi Hanie says:

    betul sgt petua tu.. nis biasa amalkan… opah ajar sejak anak sulung dulu..

    eshhh pic ni sejibik mcm Muaadz

  9. munir ardi says:

    Good Well soon , kesian lihat baby comel sakit Semoga Allah segera menyembuhkan sakitnya Amin

  10. akubiomed says:

    Betul, susu ibu boleh digunakan untuk merawat sakit mata.

  11. diana says:

    kesian baby…mujur pipi tembam..masih comel..heheh

  12. Hafizul says:

    Yup..betul tu PB..lapkan perlahan-lahan..biasanya saya lap dengan air suam..biasalah cuaca sekarang ni panas sangat…semoga baby kiut ni cepat sembuh yer..hehe

  13. Anuar says:

    Kesian dekat Baby Syamim… Semoga Baby Syamim lekas sembuh…

Leave a Reply to diana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *