Baby syamim sakit mata

Share

image

From Cymera
Baby syamim dah sakit mata bermula semalam , tiba-tiba ternampak tahi mata dan berair di ikuti bengkak. Saya tunggu sehari sebelum ke klinik hari ini. Baby juga memang kurang sihat. Semalam saya cuba titiskan air susu ke dalam mata nya. Itu petua orang tua jika anak sakit mata. Allhamdulillah hari ni dah kurang , belum sempat ke klinik lagi pun.

Ada yang tak percaya kan ? orang tua cakap petua. Docktor cakap .. protein dalam susu dapat membunuh kuman yang menyebabkan sakit mata tu.Masyallah kelebihan susu ibu kan.

Satu lagi .. sentiasa lapkan tahi mata dngan kain bersih dan lembab perlahan-lahan.

Doakan syamim cepat sembuh. Oh .. air dah di catu di kawasan saya .. 2 hari ada air .. 2 hari tak de air .. macam chipsmore ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. Semoga lekas sehat ya dik syamim

  2. Kalau besar macam ni. Part mata yang paling seksa. Harap syamim baik2 sahaja.

  3. Salam kenal kak.. saya baru terjumpa blog ni.. semoga baby syamim cepat sembuh.. =)

  4. susu ibu memang terbaik… =)

  5. wahhh, merah bahagian kulit mata tuh

  6. petua sepanjang zaman..susu ibu terbaik..;)

  7. Air susu ibu sangat istimewa dan mujarab, semoga baby syamim lekas sembuh dari sakit matanya

  8. betul sgt petua tu.. nis biasa amalkan… opah ajar sejak anak sulung dulu..

    eshhh pic ni sejibik mcm Muaadz

  9. Good Well soon , kesian lihat baby comel sakit Semoga Allah segera menyembuhkan sakitnya Amin

  10. Betul, susu ibu boleh digunakan untuk merawat sakit mata.

  11. kesian baby…mujur pipi tembam..masih comel..heheh

  12. Yup..betul tu PB..lapkan perlahan-lahan..biasanya saya lap dengan air suam..biasalah cuaca sekarang ni panas sangat…semoga baby kiut ni cepat sembuh yer..hehe

  13. Kesian dekat Baby Syamim… Semoga Baby Syamim lekas sembuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *