YES! – Promosi percutian hujung tahun sempena cuti sekolah kembali lagi.

” YES! Year end promotion “  kembali lagi. Dah ada perancangan ke nak bercuti ke mana-mana ? Ikut perancangan nak ke mana ? Malaysia saja ke ? Singapore ? atau Indonesia ? Sini tengok ada promosi sangat hebat dari TRAVELOKA. Ini berita gembira. Traveloka  , Malindo Air , Citibank dan juga banyak hotel terpilih bergabung untuk merealisasikan impian kita untuk bercuti bersama keluarga.

Untuk tempahan tawaran percutian hujung tahun sempena cuti sekolah ini korang boleh klik link — > YEAR END SALE PROMOTION 

Lebih 100 hotel menawarkan potongan harga murah murah dan tengok ke tiga-tiga kempen  di bawah :

  • ADVENTUROUS DEALS YOU CAN’T SAY NO TO!

    yes

Lebih 100 hotel menawarkan potongan harga yang sangat berbaloi. Apa yang lagi best ? Travel period dan stay period tu anytime , maksudnya tempah sekarang bercuti kemudian ikut tarikh yang tuan puan free. Cuti sekolah tak lama dah. Lepas bulan November dan Disember ada lagi cuti tahun baru cina. Masa ni lah kita nak bercuti dengan keluarga kan.

Semasa pilih hotel tu , jangan risau ada banyak pilihan boleh pilih hotel dengan breakfast , dengan katil besar ke kecil ke .. semua senang. Just masukkan saja tarikh pergi dan tarikh nak menginap di mana . Dan pilih click-click semua maklumat tersedia.

Kena ingat :

  1. Tarikh booking 8-14 November sahaja. So book sekarang .. jangan tunggu lagi.
  2. Booking sekarang boleh guna untuk travel anytime dan tinggal anytime.
  3. Mesti masukkan code promo semasa membuat pembayaran selepas booking flight dan hotel. Nak code promo ? KLIK LINK DI NO 7.
  4. Tiada minimum transaksi.
  5. Valid untuk semua jenis airline dan hotel.
  6. Promosi ini terhad untuk pembayaran menggunakan MYR/RM sahaja.
  7. Tak boleh combine dengan promosi lain.
  8. LINK PROMOSI – jEMPUT TENGOK .. 
  • SMARTER TRAVEL BEGINS WITH THE RIGHT CHOICE

    yes-2Ini berita gembira buat pemegang kad Citibank , Ada diskaun jika korang buat pembayaran meggunakan kad bank Citibank. Apa lagi , grab semua promotion dah alang-alang nak pergi bercuti tu kan.

Read More