Pertama kali tebus poin bonus link adalah kelakar. Kita nampak macam besar tapi kecil , kali ke dua tebus ni dah pandai sikit. Kali ni baca btul-betul barang apa yang hendak di tebus. Pernah ke tebus poin dari bonus link ni ? kalau belum pernah elok la pergi tengok-tengok website bonus link. Rugi tak tebus .. bukan selalu orang nak bagi. Dulu saya tebus bola , kali ni saya tebus periuk nasi. Untuk kali pertama kita perlu telefon bonus link dan minta no pin. Setelah di beri no pin baru boleh login ke website diorang dan seterusnya buat lah pilihan …