Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye.. Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.
Pertama kali ..maaf lambat bebenor nak umumkan kawan terhangat ni , last buat segmen kawan terhangat bulan 10 2011 kelmarin , lepas tu cuti sekolah sibuk sikit kan dengan contest Denaihati so dah lama juga nak buat senarai kawan terhangat ni , memang hajat nak buat setiap bulan ..tengok lah widget senarai top komen bulan satu ni pun saya tak update lagi, teruk betul.. apalah yang sibuk sangat yekk.. Terima kasih pada semua top ten yang rajin komen disini , dan juga tak lupa pembaca blog puanbee secara silent tu, saya hargai sangat korang , cuma jangan lah selalu silent …
Terlebih dahulu , minta maaf lah banyak-banyak kepada pengomen di blog ini , saya terima aduan ada seorang pembaca cakap dia tak boleh komen di blog saya , selepas komen tidak nampak apa2 pun , saya hairan juga ..orang lain komen okey je .. tapi tak terlintas nak tengok kotak SPAM .. rupanya .. komen beliau masuk ke kotak SPAM .. Cuba cari kenapa komen tersebut masuk ke dalam kotak SPAM ? hehehehehehe kesalahan yang tak nampak 🙂 .. lain kali tinggal URL betul-betul , jika komen tanpa URL blog pun tak pe tak masuk kotak SPAM , cuma betul-betul …
Rekod pertama untuk blog puanbee yang mana 2011 adalah tahun pertama saya menggunakan wordpress , sebelum ni saya gunakan blogspot , ada lagi kawan-kawan yang kenal saya dari blogspot dulu kan kan .. Data Traffic dari Google Analytics Data dari Google Analytics ini di ambil sejak dari blog puanbee.com mula berhosting , 12 Mac 2011 – 31 Dec 2011 Unique Visitors : 304,639 Visits : 369,538 Pageviews : 644,339 Data Dari Cpanel Di atas ni data yang di ambil dari CPanel , nampak berlainan lah angka nya .. Sepanjang tahun 2011 , saya menerima refferal yang banyak dari blog yang …