Salam..dihari ahad yang hening ni, tak ada buat apa kan ? Jom semua kita undi blog Denaihati untuk kategori Best of the Best Blog?Of The Year. Saya pun ada masuk dan minta undi korang kelmarin, tapi saya tak berminat pula nak memang dalam pertandingan ini , tapi saya suka jika semua pembaca blog Puanbee ni dapat memberi sokongan padu kepada blog Denaihati tu.. Untuk mengundi Pergi ke World Bloggers and Social Media Award 2012 Sign Up sikit (ala kejap je ) Undi Denaihati.com di Kategori best of the best blog Kenapa kita harus sokong blog denaihati ? kerana blog Denaihati …