5 Blog paling kerap dilawati 2011

Salam Bahagia Semua 🙂
Baru balik dari sukanneka anjuran sekolah kakak.banyak hadiah kakak dapat tapi cikgu pegang ler pulak , so nanti lah kita update cerita kakak…erm panas ..tapi nak jenguk lappy sekejap je nih update blog , dan join segmen denaihati jap..Kalau nak di ikutkan memang banyak blog yang bee kerap lawati , tak percaya sila tengok ruangan komen korang banyak kan komen dari bee hehe..tapi 5 ajer yang diminta so bee pilih betul bee selalu sekodeng hehee….nanti bee senaraikan kenapa bee suka 5 blog tersebut 🙂

Pertama Yanmieonline bee suka ke blog kak yan nih , sebab bee nak belajar pelahan-lahan cara kak yan main SEO , seperti yang kita tahu blog kakyan menerima traffic yang agak tinggi hanya melalui keyword , so kak yan boleh fokoskan ke blog nya yang lain , bee paling suka bila bee tanya apa-apa kak yan mesti jawab …hehee lagi semangat kak yan tuh ..erm tk tahu nak cakap bee memang suka ..

yanmieonline header
yanmieonline header

yang ke dua blog ayu jamal..blognyer simple entri pun simple , tapi yang bee tahu ayu nih punyai semangat yang kuat juga , ayu seorang bisnes woman yang pada pandangan mata bee agak susah untuk bee capai tapi bee teringin nak berada di tempat ayu suatu hari nanti 🙂 so bee suka berkawan dengan ayu dan belajar sikit-sikit tentang bisnes ayu hehee…ambik kesempatan ker ? erm bee rasa tak sebab kalau nak berjaya berkawan lah dengan orang yang berjaya 🙂

ayujamal header
ayujamal header

blog ke – 3 blog rafinamimi , seorang ibu dan suri mempunyai anak autistik , bee hormat kak mimi sebab bee rasa kak mimi seorang yang penyabar , bee nak belajar cara jadi ibu yang penyabar sebab kadang2 bee agak kureng sabar..mengaku dan teringin nak ubah , so bee suka tengok kak mimi bercerita cara kak mimi menjaga anak autistik yang istimewa tu bukan senang yer..

rafinamimi header
rafinamimi header

Blog redbloodsnow ini jugak bee suka , gaya penulisan yang santai , owner yang rajin update blog , upload gambo ,review blog dan komen sana sini walaupun sehari punyalah ramai orang komen di blog zie tapi zie tetap akan balas..tiada alasan terlalu banyak komen dan sebagainya , bee suka macam nih tak pilih bulu dan peramah ..dulu bee sekodeng blog nih diam-diam akhir2 nih je baru bertegur sapa dengan zie nih 🙂 blog nya banyak iklan , bukan bee pandang duit yang zie dapat tapi bee pandang semangat dia ..hurm bee kena bersemangat macam zie , pssstt kadang2 bee nih malas banyak hahaa…

redbloodsnow header
redbloodsnow header

Puankutu nih bee baru kenal tapi bee suka cara kutu membebel di blog nya hahaaa..bee nak belajar cara kutu menulis nampak santai jer..bee rasa gaya penulisan bee agak skema kan ? perlu di perbaikki heee…..

Puankutu header
Puankutu header

Ok bAnyak lagi blog yang bee selalu lawati ,has , hanie ,kak sya , kak yong, jaja , ellen , kak jieda ,whitteymommy , lelord ,mamagee ,ch@ , redmummy , broframestone , saiful , wow berita , azuan , maribinablog , teknik buat blog , cik jue , diana senyum2 , mummy haza , sarahnajwan , mak lagenda dan banyak lagi kebanyakkanya bee tinggal komen tapi kalau tak tinggal tu bee merajuk hekhekhek!..ngade2 sikit..{saja buat onar}

Erm itu sahaja ler..ekeke harap korang yang tak di mention tu tak kecil hati , bee bukan lupa tapi tak ingat haaa..banyak makan semut …

Entri ini ditulis untuk memasuki projek anjuran Denaihati untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda…Jom sertai ramai-ramai.