Segmen Puanbee : Review Blog Hazmin

Salam Bahagia Semua ..hehee kali nih bee nak menreview blog lah pulak asyik duk leka dah berapa hari mengelak dan bermalas-malas termasuk lah masaalah sever down seketika kelmarin huh!..Kali ni giliran Hazmin pulak yer…

tengok header hazmin..comel atau gagah ? hiikss bee tak mo komen header dia sebab header tu bee yang buat wakaka..kang kalau bee komen kompom bee masuk bakul je manjang …

pertama blog hazmin dah lengkap sangat , segala apa kesilapan blog yang bee review sebelum ni tidak ada di blog hazmin , seolah-olah hazmin mengikuti review blog itu haa.bagus hazmin . belajar untuk kebaikkan 🙂

Entri hazmin yang bee nak canangkan disini Apabila mata mula melabuhkan tirainya …

jemputlah baca entri hazmin yang bewarna merah tu yer 🙂

Ini alexa hazmin , erm meta tag tu pun dah dimasukkan , semua lengkap lah ..tapi akk tetap ada cadangan untuk blog hazmin..mungkin hazmin boleh tambah widget popular post atau pun recent post , supaya dapat menarik pengunjung membaca artikle hazmin yang lain lebih banyak , lebih banyak pengunjung klik tajuk-tajuk dalam blog kita lebih banyak page view kan bagu untuk prestasi blog kan ..so kazmin pertimbangkan yer..walau apa pun blog hazmin semua dah lengkap selengkap lengkap nyer 🙂 nice!!