Semalam macam-macam hal pun ada

Semalam 29/2 kan sepatutnya nak sambut hari jadi si kakak , malam 28/2 tu kami plan nak pergi makan-makan , mana tahu kereta buat hal , tak boleh start .. udah kena tukar bateri kereta bagai , dah lambat nak pergi makan . mencikkkk ..

Lepas tu semalam ingat nak cari hadiah untuk kakak , ye lah .. hari jadi kakak ni 4 tahun sekali je ada , so kalau boleh bila ada tarikhnya tu nak buat lah special sikit , tapi tak sempat ..

Kan ke kereta meragam masa 28/2 tu , so saya ada lah tolak keta sikit-sikit nak hidupkan keta (kononyalah) , badan sikit punya lenguh sana sini sampai nak bergerak pun malas , di tambah lagi .. semalam satu hari blog problem , asyik NOT FOUND 404 , ya Allah mati kutu .. nak update blog tak boleh langsung.

Header baru pun hasil godek blog sampai 4 pagi 🙂

Update lagi : header lain , rasa ada sedikit tak puas hati disitu 🙂

Semalam juga lah , almari yang dah lama tertangguh nak angkat bawa ke rumah , sikay (suami saya) angkat semalam juga , so kena berkemas rumah sampai 11 malam lepastu kacau Ahlul sampai 1 pagi , lepas tu godek blog sampai 4 pagi .. bayangkan , saya asyik duk mengacau Ahlul (owner hosting domosquare) pasal blog ni, sebab memang tak tahu nak buat apa , dan kenapa saya sorang je nampak masaalah tu , orang lain nampak biasa je , pelik betul.

Nasib lah .. si Ahlul tu buat kerja dengan sangat cekap , dan dia usaha sampai blog okey semula , bagus kan perkhidmatan Domosquare ni.OK sikit sampai boleh update pun jadi lah ..

Sekarang ni pun , kalau nak update blog , nak preview post ke , akan naik 500Internet Server Error , harap-harap lah boleh okey seperti biasa semula , pening lah pulak , kalau blog meragam gini.

Kalau ikutkan banyak woo benda nak di update kan , termasuk nak sokong entri derma untuk adik faris di blog denaihati tu , tapi tak pe , hari ni lah pecut buat entri banyak-banyak hokey ..