baby ariff

Doakan Dia

Update ringkas je .. hari ni hari last untuk saya berjuang untuk mencapai iPhone4s tu , tapi hari ni saya tak dapat online seperti biasa , masa terluang saya di habiskan di Hospital menemani umi baby ariff yang tengah berjuang di wad ICU , sekali lagi saya akan ke hospital.

baby ariff
baby ariff

Semalam bukan main saya seronok menghadiri majlis mesyuarat agung penduduk setempat , saya tak tahu anak sedara saya tengah sakit tenat. Pagi ni dapat call dari kakak saya , dia kata anaknya tak respon , dia dah demam panas sehari , dah bawak pergi klinik , memandangkan anaknya tu suspek talesmia , dan masih belum menerima rawatan untuk talesmia , jadi demam panasnya menjadi semakin teruk.

ariff
ariff

Hari ni Arrif tak sedarkan diri , diam tak bergerak .. di cubit2 tak ada respon ..

sedih 🙁 Doakan Ariff sihat yek .. dia baru 5 bulan . huwaaa …. Anak sedara yang dah di anggap cam anak sendiri sebab dia boboi , dan saya tak de anak boboi ..hukss..

baby ariff terkini

Update : 24 : 02 : 2012

Baby ariff dah sedar , masih terima rawatan , Darah merah terlalu rendah , Kurang air dalam badan .. Alhamdulillah .. harap-harap baik lah dia secepat mungkin , tk mo duduk hospital lama-lama sedih ..

Al-fatihah untuk adik faris yang telah meninggal dunia 🙁

4 Hari Dah Demam

Haipp.. lama tak bercerita kan ? bukan pe .. bukan nak kejar SEO ..sebab entri berbentuk hiburan senang sangat nak buat .. 10 minit je siap .. tapi kalau entri bercerita ni punya lah panjang berjela nak ceritakan .. banyak masa , banyak taip ..ehhh .. kata suka sangat jadi blogger ..pastu banyak rungut lak PB ni kan.. Jadi seorang ibu ni memang banyak benda nak buat , kalau boleh nak jadi supermak tu ..semua ibu nak buat .. hahah.. kalaulah ..

Bukan pe ye … 4 hari dah baby dan una demam.. puasa ke – 2 dan ke – 3 ayah diorang demam , masuk puasa ke -4 hingga sekarang ni una dan baby pulak sambung .. faham je lah kalau budak-budak demam , risau nengoknya .. makan tak mau , batuk je sikit muntah .. minum susu je , air masak tak nak minum.. tak boleh lah tengok budak-budak demam.. 4 hari demam .. baby dan una nampak tinggal tulang .. kesian lak tengok … Read More