Senarai artis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012

Senarai Artis ABPBH 2011 (Anugerah Bintang Popular Berita Harian)

Senarai artis yang telah di calonkan dalam ABPBH 2011 atau dikenali juga dengan tajuk “Anugerah Bintang Popular Berita Harian”. Kemuncak ABPBH 2011 adalah pada 8 April 2011 Ahad , jam 9 malam dan akan di siarkan secara langsung di TV3 dan juga radio FM , kini Anugerah Bintang Popular Berita Harian juga boleh di tengok melalui Live Streaming.

Senarai artis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012

Tonton Online disini

Senarai artis yang tercalon untuk menerima Anugerah Bintang Popular Berita Harian kali ini , mengikut kategori yang telah di pertandigkan adalah seperti di bawah : Read More

Tunjuk kad pengenalan sebenar

Aaron Aziz si lelaki kacak tunjuk kad pengenalan asal

Lelaki kacak lagi … kacak sangat ke ? haha kalau tak kacak tak de lah orang nak gembar gemburkan kisah si lelaki kacak Aaron Aziz ni ye tak ? saya dari mula keluar berita tentang kad pengenalan palsu si Aaron Aziz ni , saya dah mula fikir , kenapa .. cerita kad pengenalan Aaron Aziz ni jadi berita hangat ? dan apa kebaikkan yang akan di perolehi oleh penyebar berita paslu ni ? Buatkan Aaron Aziz bertambah glamour adalah ..

Tunjuk kad pengenalan sebenar

Read More

Novel Stanza Cinta Online .. Ada Ke ???

Akhir-akhir ni banyak pulak keyword Novel stanza cinta online masuk hari-hari pulak tu Dan satu lagi novel stanza cinta download , padahal tak de pun di blog saya ni , kalau beli Novel Stanza cinta online tu ada lah hehe.. maaf lah pengunjung puanbee.com sekalian ye.. untuk tidak menghampakan korang .. puanbee beri sedikit maklumat untuk korang dapatkan Novel Stanza cinta ni secara online…

Novel STANZA CINTA

ISBN: 978-983-097-244-2
PENULIS: Nurull Halawati
TEBAL: 408 halaman
HARGA: RM19.50/ RM21.50*
KOD: GB0070

Amni Sorfina memerlukan seorang lelaki yang mampu membimbingnya, bukan lelaki yang dia perlu bimbing. Dalam masa yang sama, dia berasa bertanggungjawab membimbing Irfan ke jalan yang lurus. Baca selanjut nya dalam novel..

Nak beli online sila lah kesini

sekian ..

Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

Salam Bahagia 🙂
Saat menulis review Drama Stanza Cinta Lakonan Aaron Aziz ni , hati tengah mendidih dek kerana drama biasa yang berlaku di rumah para2 pelakon nya 3 orang budak panjang akal .. tapi di alihkan pendidihan tu ke blog .. kalau tak stress lah di buatnya …

Ok berbalik kepada Drama stanza cinta yang akan di tayangkan tak lama lagi di tv3 , terbitan Grand Brlliance, arahan Along Kamarudin. drama yang bakal bersiaran pada hari Ahad, jam 9 malam.. akan on-air mulai 19 Jun 2011., 13 episod tau .. kenapa mesti suka drama ni ? sebab ada Aaron aziz haha .. tak boleh blah je ayat sebab ada AAron aziz tu kan..
Read More

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Salam Bahagia 🙂

ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan ..

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz
Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

PROFIL AARON AZIZ

Nama: Aaron Aziz

Umur: 35

Warga negara: Singapura

Status: Berkahwin

Isteri: Diyana

Anak: Danish, 3, dan Dwi, 1 tahun setengah

Website: