Menanti Nora Elena Episod 9

Salam Bahagia 🙂

Adoiiii ..rasa macam lambat sangat je nak tunggu esok kan , siapa yang dah tengok drama nora elena episod 7 dan 8 ? kalau belum meh tengok disini , nak download boleh nak tengok online je pun boleh …Gerammmm …grrrr bak kata nabil di maharaja lawak kan hahaa…Eid ni mcm bodoh sangat terlalu cemburu , ikut hati , tak nk dengar penjelasan nora elena sebagai tunang nya tu …lagi dia dengar cakap ivone dari Nora ..ada ke patut ?

Kesian merayu nora pada eid utk dengar penjelasan si eid tunggu depan rumah , dah lah tak ambil nora , kebtulan driver seth tan hantar nora , sekali eid marah ..naik angin ..dia ingat seth tan yang hantarkan padahal driver seth tan yang hantar …adoi lepas tu eid cakap pada nora “ko ni memang tak layak jadi tunang aku ” adoi kalau PB jadi nora memang tak rayu2 dah geram nya …

Masa ni seth tan dah mula gelisah , sebab sebelum nih seth tan ada beri sebentuk cincin utk nora , lepas tu seth tan cakap “nora , kalau awak tak boleh terima saya , awak terima lah hadiah dari saya ni ” sambil letakkan cincin tu di tangan nora elena …wah so sweet ….

Kesian Nora , emak nya marah nora sampai tak nak pandang muka nora ..bukan salah nora pun tapi salah si eid tu ..bodoh sangat ..adoii !!… Masa ni seth tan baru je kenalkan diri , yang dia dulu anak tauke tan dan mariam …mak nora pun macam dah ok sikit je .. nak pulak bercakap dengan seth tan ..

Ni abang long nora elena , erm watak ni baru je timbul ..memang tak pernah baca novel tu so tak tahu sangat watak yang ada dalam drama ini , abang long nora nampaknya marah sangat eid putuskan pertunangan di saat akhir sampaikan bini dia call pun kena marah

Masa ni dah best sikit rasa hati ku ..uwaaa..suka suka seth tan dah mula offer diri nak jadi pengantin terjun , tapi tak tahu lagi keputusan nya macam mana , lepas tu seth tan balik ….tunggu keputusan episod 9 ..tu yang rasa cam lambat ni ..apa jadi di episod 9 yer ??? adakah mak ayah nora elena menerima seth tan . atau mak ayah terima tapi nora tolak seth tan ? atau eid tu dah sedar diri semula dan kembali mengawini nora elena ? kita tunggu esok hari isnin …jam 7 malam ..ermmm

adei masak lah pulak ! haa…daa~