3 layer aneka rasa kek , jelly dan puding jagung di masukkan sekali dalam satu acuan

Baru teringat saya dapat feedback macam-macam pertanyaan dalam entri saya yang ini. Ada yang tanya , apa rasa puding berwarna warni tu , ada yang tanya bagaimana nak buat jelly , ada yang tanya kuih jenama apa. Ok meh sini kita terangkan satu-satu …Saya suka buat benda macam ni dengan anak-anak, ye lah .. budak-budak bila nampak sesuatu yang baru mesti puji-puji ibu depa , mau tak kembang .. “hebat lah ibu , hebat lah ibu …” pujian budak-budak kan ikhlas.

resepi
3 layer aneka rasa kek jelly dan puding jagung di masukkan sekali dalam satu acuan

Ini adalah paduan 3 rasa , 3 layer , di bawahnya ada kek pandan , di lapis pulak dengan buah anggur , kemudian saya tuangkan jelly yang telah di masak keatasnya , hari esoknya keluarkan balik dari peti ais dan buat puding jagung dan tuang lagi ke atasnya… Resepi puding jagung DISINI Read More