kakak di hari lahirnya

29.2.2012 Selamat Hari Lahir Ke-8 Kakak

Selamat hari lahir kakak .. hurmm tak sempat lagi nak beli hadiah pada kakak ni, kakak mintak spageti semalam , dah buat tapi kurang makan pulak memang hari biasa anak-anak kurang makan , letih sangat agaknya , kakak mintak kek coklat ibu tak buat lagi , masa macam tak cukup je kalau hari sekolah ni , tunggu lah cuti sabtu ahad ni boleh buat macam-macam kan..

kakak di hari lahirnya
kakak di hari lahirnya

Gambar latest kakak , sekarang makin susah nak snap gambar kakak , samaada kakak kurang masa dengan ibu ataupun mood bergambar kakak dah hilang hahaha ..

Hari Isnin 27.2 , cikgu sambut besday kakak ,potong kek di depan perhipunan sekolah , ikut cerita kakak , ada 6 orang je , dari keseluruhan pelajar sesi petang yang mempunyai tarikh lahir yang sama dengan kakak. Tergambar keseronokkan di muka kakak , petang tu nak ambil kakak dari sekolah , kakak lari lintas jalan , belum masuk dalam keta lagi , datang ke tingkap keta dan buka cerita yang berjela-jela , balik rumah tak habis lagi citer dia , siap cakap pada adik-adik , kakak potong kek tadi ..berulang-ulang kali ..amboiii.

Kakak cakap .. ayah lupa ke besday kakak ?

Ala kesian pulak , ayah tak lupa sayang , ayah dah tanya ibu nak beri hadiah apa .. jangan risau , ayah memang kayu sikit bab luah perasaan , tapi ayah sentiasa ingat dan sayang pada famili yang ayah bina (ok ibu wakil pada ayah yek )

Ayah tanya nak beli apa , so ibu jawab nak beli baju .. heheh kakak kan dah lama tak soping baju .. tapi kena tunggu kakak ada seklai ibu lah susah sikit nak beli baju untuk surprise ni kang tak muat pulak.

Tungguuuuuuuuuuuu .. Happay besday kakak. Love u 🙂

Kakak tahun 2010 , pernah tanya kenapa hari lahir dia tk de dalam kalendar hikhik .. —>> [link]

UPDATE : 2-3-2012 Terima kasih pada yang wish disini , mintak kakak baca dah , punya lah malas budak ni , saya tolong bacakan semua , saja suruh dia balas , tapi malangnya dia asyik bagi alasan. sabar je lah.