Gambar duit RM5 baru

25.01.2012 & Duit Baru Ditangan

Selamat hari lahir abang … maaf lambat beri hadiah 🙂 sebab nya 25.01.2012 bukan kah kita tengah menggila duk dalam kereta dari Taiping ke KL , KL pulak ke Melaka dan Melaka ke KL , semuanya membuatkan saya rasa sangat letih .. dan tak mampu nak beli hadiah ..kehkehkeh alasan yo!

Gambar duit RM5 baru

Sebenarnya dah 9 tahun kawin ni , membuatkan saya kenal sangat-sangat suami saya , kalau tak beri hadiah pun tak apa .. saja je nak beri hadiah juga .. kebetulan si Maya nak jual koleksi duit baru ni , dan si suami saya juga pengumpul duit sama ada duit baru atau lama , so saya teringin nak tolong tambah koleksi tu ..

Gambar Duit RM1 dan RM20 baru

Gambar atas duit RM1 dan RM20. Gambar bawah pandangan depan frame duit yang di beli ni .. semasa lepas beli dari Maya saya naik LRT pulang , sambil tu saya belek-belek duit ini .. ada seorang untie tegur .. banyak lah yang di tanya .. bila saya cakap ..duit ni beli dengan harga lebih sikit dari jumlah sebenar .. terus untie tu cakap ..aiyyooo beli duit pun mau cas .. saya pula terkedu .. nak terangkan kenapa duit ni special.

Pandangan Depan

Puas hati dapat tengok duit RM20 baru , bila tengok gambar duit baru di berita kelmarin , dengan duit RM20 secara live , memang nampak perbezaannya ,,,rupanya duit RM20 bukan warna kuning , tapi warna oren ke emasan gitu .. cantik..

Gambar Duit RM20 baru

Sekali lagi ..

Selamat hari lahir abang ..moga murah rezeki , sihat walafiat ..dan menjadi ketua keluarga terbaik buat sayang dan anak-anak kita .. amin ..