Contest review lynk.my 2015

Blogger Contest : Review lynk.my 2015

Nak join juga Contest review lynk.my 2015 boleh tak ? rasa macam dalam tahun 2015 ni tak  ada join apa-apa contest blog lagi , terasa gian nak join pula. Hadiah bagi saya tolak tepi dulu , saya join sebab nak test plugin seo yang baru sahaja di gunakan , dan skil saya meng review sesuatu lama web , entah masih ada ke tidak ni. Dah lama jadi blogger di pinggiran ni. Saya dapat email dari lynk.my tentang contest ni , mula-mula … eh .. ingatkan dah tak ada website ni , dulu selalu guna kot untuk pendek kan url ketika nak share iklan churp churp lah , iklan says lah di facebook , korang yang blogger mesti tau , jangan duk buat pening pulak.

Jadi .. nak tahu pasal contest atau review website lynk.my dulu ? REVIEW dulu lah ye … Ehemm .. di bawah adalah review saya ..  harap anda faham ya.

Review lynk.my 2015

Contest review lynk.my 2015 Read More

ABAYA kanak-kanak sempena raya 2015

Anda ingin mencari Abaya yang Selesa untuk anak anda? Kami ada menjual pelbagai warna Abaya yang sangat cantik. Takut untuk membeli secara online ? jangan risau .. kami menyediakan ukuran di dalam website kami. Anda boleh ukur anak dan terus buat pembelian.

Kenapa kena beli dengan kami ? 

  • Kain kualiti Butik jaminan buat anda.Allhamdullilah setakat ini kami menerima testimoni dan feedback sangat positif ..  Anak ceria kita bahagia. Kunjungi kami di AMZACOLLECTION.COM

amza 1

  • Ukuran tersedia untuk anda membua membuat pilihan.
  1. Size XS/S RM65 x termasuk pos,
  2. Size M/L RM75 x termasuk pos
  3. Size xl/L RM85 x termasuk pos

Read More

Selamat hari ibu

Selamat hari ibu untuk ibu di luar sana… saya meraikan hari ibu dengan edit blog …. hihi hadiah dari suami tercinta dah dapat minggu lepas … dia jauh sekarang … kalau dekat boleh gantung periuk belanga …… komen sikit layout baru blog ni …terima kasih …
happy-mothers-day-images8

 

CUTI TAHUN BARU CINA 2015

CUTI SEKOLAH BAGI MENYAMBUT TAHUN BARU CINA 2015 dah pun keluar , boleh lah rancang nak pergi mana-mana balik kampung ke kan ..

IMG_6132.JPG

Maklumat di terima dari cikgu sekolah anak – anak saya sendiri.

CUTI BERMULA

17 February 2015 hingga 22 February 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGU NYA SABTU DAN AHAD.

18 FEBRUARY 2015 hingga 23 FEBRUARY 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGUNYA JUMAAT DAN SABTU.

Hurmm kami nak kemana ? duduk rumaj je enjoy. ????