Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0 ( Hard Drive External Portabel Terkini )

Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0  dari TOSHIBA MALAYSIA   ….. Saya kan …. rasanya cari Hard Drive External Portable ni dah bertahun dah. Dah 3 kali laptop lama rosak sampai ke tukar ultrabook  baru awal tahun kelmarin. Data dalam laptop lama semua hilang bersama dengan laptop lama , simpan dalam laptop dalam lemari sebab nya tak jumpa pula hard drive external portabel yang berkenan. Sekarang dah dapat sebijik Toshiba Canvio Slim II 1TB  dari TOSHIBA MALAYSIA . Kemain happy … dah tentu tak ada data yang akan hilang lagi. Data dalam laptop lah .. bukan dalam kepala ni.

Nak bagi tau , kasi korang jeles .. hahaha … Toshiba Canvio SLIM II 1TB ni belum di jual di Malaysia. Baru buat pelancaran  di Singapore je.

hard disk : TOSHIBA EXTERNAL HDD CANVIO SLIM II 1TB Read More