Flet Craft : 100% Buatan Tangan

Flet Craft kini semakin popular di Malaysia. Ada banyak page facebook , blog serta media social lain yang menawarkan perkhidmatan membuat benda – benda comel menggunakan pelbagai bahan. Flet Craft adalah salah satu dari berjenis-jenis craft. Bagus juga kan .. jika ada adik-adik yang leka buat flet craft ni pun bagus. Kurang sikit aktiviti social diorang. Teringin juga nak ajar anak-anak buat flet craft ni sebagai hobi mereka. Masaalahnya mak dia tangan keras. Hahahah … tak comel kalau mak nye buat. Sudah nya tempah aje la pada kawan-kawan yang ber tangan seni itu.

handmade crafts Read More