Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk  dalam Skin Care Class  Mary Kay.

samples products Mary kay
samples products Mary kay

Di dalam Skin Care Class, korang akan diberi peluang untuk mencuba produk Mary Kay buat pertama kali. Di dalam Skin Care Class tersebut, kebaikan yg bakal anda perolehi adalah seperti berikut:

Skin Analisis

  • Kulit anda akan dikenalpasti dan set penjagaan wajah yg sesuai akan dicadangkan kepada anda untuk mencuba sendiri.

Facial Session

  • Semasa facial session, anda akan diajar cara2 yang betul untuk membersihkan kulit wajah.

Antaranya:

  • Hand Spa, Lip Spa, Eye Care
  • Cara yg betul penggunaan Cleanser, Mask, Freshener dan Moisturiser

Basic Make-Up

  • Pada sessi ini, anda berpeluang untuk mencantikkan wajah anda dengan mengunakan barangan cosmetics dari Mary Kay. Antaranya seperti foundation, mineral powder foundation, eye primer, mineral eye color, eye brow, eye liner, mineral cheek color, creme lipstick, nourishine lip gloss dan macam2 lagi…

Peluang Kerjaya

  • Peluang kerjaya di dalam bidang kecantikan di samping dapat menambah pendapatan.

Free Consultation

  • Di akhir sessi, anda akan diberi consultation secare percuma.

Segala-galanya PERCUMA

Kenapa percuma? Kerana konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma…

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

71 Comments

  1. aishah 10 April 2016 Reply
  2. huda 16 December 2014 Reply
  3. sharifah 9 November 2014 Reply
    • KS Tey 23 December 2014 Reply
      • Yati 31 December 2014 Reply
  4. syawariah 23 September 2013 Reply
  5. fitriah 24 July 2013 Reply
  6. erda 10 May 2013 Reply
  7. lina 2 May 2012 Reply
  8. elaina 19 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 April 2012 Reply
  9. eiylla 15 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 April 2012 Reply
  10. Salwa 9 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 April 2012 Reply
  11. Eca 16 February 2012 Reply
    • juanita 17 February 2012 Reply
  12. rosmaria ismail 5 January 2012 Reply
  13. suhaila 19 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 19 November 2011 Reply
  14. yqnq ellyana 12 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 November 2011 Reply
  15. yqnq ellyana 12 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 November 2011 Reply
  16. dira 1 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 1 November 2011 Reply
      • dira 1 November 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 2 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 1 November 2011 Reply
      • dira 1 November 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 2 November 2011 Reply
  17. Ummi Hanie 27 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 27 October 2011 Reply
  18. puan kutu 27 October 2011 Reply
  19. Khidhir 26 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
  20. syamila 26 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
      • syamila 26 October 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
          • syamila 26 October 2011 Reply
            • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
  21. syamila 26 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
      • syamila 26 October 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
          • syamila 26 October 2011 Reply
            • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
  22. Shack@AnjungMaya 26 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 26 October 2011 Reply
  23. Jendela Hati 25 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 25 October 2011 Reply
  24. kak ina kl 25 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 25 October 2011 Reply
  25. chii 25 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 25 October 2011 Reply
      • chii 25 October 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 25 October 2011 Reply
          • juanita 26 October 2011 Reply
  26. ummiross 25 October 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 25 October 2011 Reply
      • juanita 26 October 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.