JELITA IMAGES : Pakej fotografi perkahwinan untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi.

Share

Haiiiii .. ada yang mencari – cari jurugambar yang menawarkan pakej fotografi untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi di kawasan KEDAH dan kawasan yang berhampiran ? Disini Jelita Images menyediakan pakej yang agak murah dan lumayan untuk korang wahai bakal pengantin.Sebelum memilih jurufoto perkahwinan atau jurufoto untuk majlis yang akan anda anjurkan , ada mesti dah ada checklist majlis tersebut ada acara apa , dan korang mesti tahu jurufoto itu menawarkan pakej dan servis bagaimana kan ?

Di dalam sebuah pekahwinan semestinya ada 3 acara ini.

  1. Nikah
  2. Bersading
  3. Bertandang

Jika korang survey harga , mesti lah megambil berat tawaran jurufoto terbaik untuk ke tiga-tiga acara di atas. Wajib tau. Paling penting , sebelum pilih jurufoto korang mesti tengok hasil bidikan mereka dan testimoni. Jangan main bedal aje. Tak guna kalau pakai jurufoto viral sangat tapi lepas dapat deposit jurufoto tersebut lesap. Pilih lah jurufoto yang betul-betul menjalankan amanah yang di berikan. Hari perkahwinan merupakan BIG DAY buat kita. Semua moment harus di rakam. Tak kira bagaimana pun.

Di samping pilih jurufoto berdasarkan hasil kerja. Kita juga kena bijak meguruskan kewangan kita.Duit macam airrrrrrrrr .. jadi buat pilihan bijak. Ni pakej RM1500 include semua boleh sangat. Pilih jurufoto berdekatan dengan kawasan kita lagi mudah nak cari sebelum dan selepas majlis kan ? korang tinggal di mana ? jangan lupa survey betul-betul.

Jelita Images merupakan jurufoto profesional yang telah lama bertapak dalam dunia fotografi sejak 2011 lagi. Telah lama ..dan mereka serius dalam menjalanakan kerja. Kalau tidak , mereka tidak mampu bertahan.

Year End Sale 2017 is back!!!

HARGA PROMOSI PAKEJ PHOTOGRAPHY 2 EVENT NIKAH DAN SANDING HANYA RM1599 Sahaja! (sebelum RM1999)

Yaa betul!! Harga hanya RM1599 untuk NIKAH + SANDING! Cepat booking sekarang! sebelum tarikh majlis anda penuh 2018 nanti !! rugi kalau lambat 

2 EVENT (NIKAH + SANDING) RM1599

  • Exclusive photobook + case (40ms)
  • canvas frame size 20×20
  • termasuk outdoor juga ya!!
  • gambar dalam pendrive eksklusif

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai detail pakej yang lain, 
boleh pm page Jelita Images atau whatsapp terus

http://www.wasap.my/60124224321

# tertakluk pada terma dan syarat
mai booking dengan kami ! 

Atikel Pakej fotografi perkahwinan untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi ini di bawakan oleh JELITA IMAGE 

P/S : Hakaq dulu sedihh .. kawin ambik gambar guna camera kodak aje ..tk macam korang sekarang jeles aiii ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *