Baby Balm Tok Syed – Pilihan baby balm untuk bayi dan seisi keluarga

Assalamualaikum dan hai semua , Baru sempat ya nak update blog. Entri khas untuk Baby Balm Tok Syed. Jadi .. baby saya belum keluar. Ini persediaan untuk menimang cahaya mata ke –  5. Barangan telah di beli sedikit demi sedikit. Tidak beberapa bulan je lagi. Berdebar juga walaupun kelahiran anak nombor 5. Walaupun nama nya Baby Balm tetapi jangan risau semua ahli dalam rumah tu sesuai memakai balm ini. Saya dah cuba ke anak no-4 dan saya sendiri. Haaaa tak dan la baby keluar. Kena beli lebih nampak gayanya . Saya gunakan balm ini ke atas syamim , anak no…

Continue reading

JELITA IMAGES : Pakej fotografi perkahwinan untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi.

Haiiiii .. ada yang mencari – cari jurugambar yang menawarkan pakej fotografi untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi di kawasan KEDAH dan kawasan yang berhampiran ? Disini Jelita Images menyediakan pakej yang agak murah dan lumayan untuk korang wahai bakal pengantin.Sebelum memilih jurufoto perkahwinan atau jurufoto untuk majlis yang akan anda anjurkan , ada mesti dah ada checklist majlis tersebut ada acara apa , dan korang mesti tahu jurufoto itu menawarkan pakej dan servis bagaimana kan ? Di dalam sebuah pekahwinan semestinya ada 3 acara ini. Nikah Bersading Bertandang Jika korang survey harga , mesti lah megambil berat tawaran jurufoto…

Continue reading

Review Mamteen : Makanan tambahan untuk ibu sedang hamil , ikhtiar hamil dan menyusu

Assalamualaikum dan hai semua , jadi saya dah cuba tablet Mamteen ni. Mamteen adalah makanan tambahan untuk ibu sedang hamil , ibu yang berikhtiar untuk hamil , ibu yang menyusu anak dan wanita yang mengalamai masaalah haid tidak teratur. Nak lah share disini. Saya cuba amalkan tablet Mamteen selama lebih kurang 2 minggu dah. Sekarang ni kandungan saya 18 minggu , dalam 16 minggu macam tu selalu kurang cergas lah banyak tidur. Tidur siang untuk ibu mengandung bukan tak bagus. Tapi habis la jadual semua lari ye. Masak untuk anak tu tugas nombor 1 pun tak dapat buat dengan betul. Tapi…

Continue reading

Make 11.11 Fly – Traveloka ada buat promosi sempena sale 11.11 tahun ini.

Assalamualaikum dan hai sekali lagi. Puanbee tengah rajin nak menulis ni. Meh nak kabo kan promosi terkini sempena 11.11. Semua website online sibuk la buat promosi 11.11 ni. Puanbee pun sibuk la ambik tahu kot kot ada yang berkenan kan. Pssstt 11.11 besday anak lelaki saya. Meh bagi hadiah meh. Ada yang berhajat nak fly fly dengan keluarga sempena cuti sekolah atau korang yang dah memang kerja 24 jam fly tu mari lah tengok promosi terkini TRAVELOKA. Jangan lambat bertindak nanti melepas. Pada 10.11.17 11.11.17 12.11.17 Traveloka mengadakan promosi pergi ke mana sahaja. Minimum 2 pax termasuk penerbangan pergi balik. …

Continue reading