Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu. Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.  Jika anda berminat nak tempah apa sahaja. Atau sekadar cuci mata boleh lah follow ig kami di @bee_exclusive_ gambar-gambar ada juga di sidebar. 
Assalamualaikum. Hari ni nak gebang lagi. Boleh percaya ke beli mesin jahit online ni ? yes .. kalau kita cari peniaga yang jujur betul betul. Saya beli mesin jahit online kerana saya tak sempat keluar beli. Saya dah survey ..dan saya sendiri dah tahu guna mesin tu. Untuk awak awak kalau belum tahun guna mesin tu di nasihatkan beli di kedai ya. Sebab nya nanti akan di ajar cara guna. Kalau dah tahu guna tak kisah sangat beli saja lah secara online. Saya dah ada mesin industri. Tapi saya perlukan mesin portable ni untuk jahit lubang butang. Biasanya saya bawa …
Assalamualaikum , apa khabar ? ni bukan nak cerita sangat pasai minyak wangi berjenama. Saya tak pernah beli minyak wangi berjenama sebab nya mahai ya ampun. Tapi kan .. bila kau jalan-jalan lah area klcc ke.. kau bau orang-orang yang kerja pejabat di situ. Wangi ya ampun. Suka je bau diorang. So saya teringin lah. Saya pun cuba menabung Rm29 sebulan x 10 bulan untuk beli minyak wangi dari kakak sorang ni. Menabung dengan akak tu lah. Kalau full set dapat sebijik. Jadi saya ambik set mini 10ml dapatlah banyak sikit. Saya rasa oooo.. macam ni bau dia.     …
Allhamdulillah , memori tercipta apabila selamat melahirkan anak ke lima kami. Selamat datang Mohamad Adam Rizqi. Masa berlalu cukup pantas . Petang sakit pinggang sikit , ibu sempat menjahit lebih 50 getah rambut. Kemudian pergi hospital sungai buloh. Esoknya adam selamat di lahirkan. Normal dan ada sedikit jahitan. Allhamdulillah selamat walaupun ada sedikit kompilasi. Adam terlalu besar sehingga sangkut bahunya. Sekarang usia adam dah pun masuk 41 hari dah. Allhamdulillah ibu dan anak sihat. Ibu dah mula nak menjahit semula. Dan kerja kerja blog pun di teruskan seperti biasa. Gambar2 di instagram banyak ..  🙂 Update di fb pada 12/3 …