YES! – Promosi percutian hujung tahun sempena cuti sekolah kembali lagi.

” YES! Year end promotion “  kembali lagi. Dah ada perancangan ke nak bercuti ke mana-mana ? Ikut perancangan nak ke mana ? Malaysia saja ke ? Singapore ? atau Indonesia ? Sini tengok ada promosi sangat hebat dari TRAVELOKA. Ini berita gembira. Traveloka  , Malindo Air , Citibank dan juga banyak hotel terpilih bergabung untuk merealisasikan impian kita untuk bercuti bersama keluarga.

Untuk tempahan tawaran percutian hujung tahun sempena cuti sekolah ini korang boleh klik link — > YEAR END SALE PROMOTION 

Lebih 100 hotel menawarkan potongan harga murah murah dan tengok ke tiga-tiga kempen  di bawah :

  • ADVENTUROUS DEALS YOU CAN’T SAY NO TO!

    yes

Lebih 100 hotel menawarkan potongan harga yang sangat berbaloi. Apa yang lagi best ? Travel period dan stay period tu anytime , maksudnya tempah sekarang bercuti kemudian ikut tarikh yang tuan puan free. Cuti sekolah tak lama dah. Lepas bulan November dan Disember ada lagi cuti tahun baru cina. Masa ni lah kita nak bercuti dengan keluarga kan.

Semasa pilih hotel tu , jangan risau ada banyak pilihan boleh pilih hotel dengan breakfast , dengan katil besar ke kecil ke .. semua senang. Just masukkan saja tarikh pergi dan tarikh nak menginap di mana . Dan pilih click-click semua maklumat tersedia.

Kena ingat :

  1. Tarikh booking 8-14 November sahaja. So book sekarang .. jangan tunggu lagi.
  2. Booking sekarang boleh guna untuk travel anytime dan tinggal anytime.
  3. Mesti masukkan code promo semasa membuat pembayaran selepas booking flight dan hotel. Nak code promo ? KLIK LINK DI NO 7.
  4. Tiada minimum transaksi.
  5. Valid untuk semua jenis airline dan hotel.
  6. Promosi ini terhad untuk pembayaran menggunakan MYR/RM sahaja.
  7. Tak boleh combine dengan promosi lain.
  8. LINK PROMOSI – jEMPUT TENGOK .. 
  • SMARTER TRAVEL BEGINS WITH THE RIGHT CHOICE

    yes-2Ini berita gembira buat pemegang kad Citibank , Ada diskaun jika korang buat pembayaran meggunakan kad bank Citibank. Apa lagi , grab semua promotion dah alang-alang nak pergi bercuti tu kan.

Kena ingat perkara penting ni.

  1. Promosi ini hanya valid untuk Citibank Malaysia Credit Card
  2. Ada banyak diskaun jangan lupa tu.
  3. Tiada minimum transaksi.
  4. Valid untuk semua airline dan tarikh melancong tu.
  5. Tak boleh combine dengan promosi lain.
  6. Hanya menggunakan MYR/RM sahaja.
  7. Booking period dari 1 November 2016 hingga 31 Januari 2017 — lama ohhh … save the date ..
  8. Tengok info tentang promosi nya di sini –> Promosi untuk pemegang kredit kad citibank 
  • SPECIAL FARES WITH MALINDO AIR

  • yes-3Malindo air lagi hebat korang .. kalau teringin ke PHUKET .. di ulangi PHUKET .. ermm korang tengok lah sendiri promosi depa. Saja je tau .. aku memang ngidam nak ke phuket uh.Tapi tengah semput lah sekarang. Best nya harga yang di beri ..

  • Klik sini untuk tengok / book promosi ini 

  • Travel period DARI 10 NOV 2016 hingga 31 august 2017 – ” omg .. hari jadi aku “

malindoSekarang ni dah tengok semua promosi , nak booking macam mana kan ?

  1. korang hanya perlu pergi ke wesbite traveloka atau gunakan apps traveloka. Di bawah saya akan sertakan gambar apps tersebu.
  2. Website traveloka ialah : https://www.traveloka.com/en-my/ – masukkan tarikh , destinasi dan jumlah berapa hari korang nak melancong tu dan klik search hotel.
  3. Nanti traveloka akan beri senarai hotel yang available dengan pilihan-pilihan jenis hotel yang kita nak. Contohnya nak ada sarapan ke , batch tub ke .. awww ..
  4. Senang kan ? atau korang boleh gunakan app traveloka. Di bawah saya tunjukkan cara install apps tu.

traveloka

INSTALL TRAVELOKA  APP 

Untuk pengguna iPhone boleh ke app store dan untuk pengguna android boleh ke play store.

Kemudian cari lah applikasi TRAVELOKA. warna biru .. cer tengok gambar di bawah ini untuk arahan selanjutnya. Senang je .. kalau tak pasti lagi .. pergi ke website traveloka ada support live chat 24 jam.

traveloka traveloka-app-1

Gambar ni tunjuk promosi sikit je , nak lagi hebat cuba lah ke website traveloka dan masukkan date dan pilih destinasi korang tengok lah berapa banyak diskaun korang dapat. Jangan lupa simpan code voucher tu pulak uols. Melepas kang potongan harga. Duit lebih boleh buat shopping kan.

Apa-apa jom follow , like Traveloka untuk dapatkan info menarik.

Website : https://www.traveloka.com/en-my/

Facebook : https://www.facebook.com/TravelokaMY

Twitter : https://twitter.com/travelokamy

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

7 Comments:

  1. Malaysia Sentral

    wah menarik, boleh tambah sumber untuk survey2 lagi ni

  2. Cuti sekolah masa terbaik untuk bercuti bersama keluarga, ani suka Malindo Air 🙂

  3. masa cuti sekolah … masanya liburan

  4. Inilah masanya untuk berbelanja.. jom serang….

  5. byknyer promosi sempena cuti sekolah.. teringin nak bercuti… tapi ada perkara yg lebih penting kena handle… percutian di tangguhkan…

  6. Kami sdah ada standby point untuk tikit penerbangan ditebus hasil penggunaan talian Tunetalk,so tinggal pilih masa utk travel saja…

  7. banyak juga promosi tu dan menarik semuanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *