Yang lama di lupa jangan

Gigih nya pergi low yat yang sesak untuk baiki telefon model N79 ni …sayang .. banyak kenangan dengan telefon ni , dulu harga beli RM1400 hoho macam harga tab zaman sekarang … rosak skrin saja .. RM60 . ada juga yang letak harga sehingga RM90 , kena rajin tanya dan cari kedai mana yang berpatutan lah … En suami baiki telefon N73 nya cuma RM35 , button tengah tak berfungsi . Ada benda yang ada sentimental value tak dapat nak pisah . Walau pun ramai yang mintak fon ni hehe
.. maaf tak kan bagi la …

repair handphone lamaLive update secara langsung dari low yat .

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

28 thoughts to “Yang lama di lupa jangan”

  1. Betul Puan Bee, yang lama jangan sesekali kita lupa. Banyak berjasa, w/pun dah ada yang baru tetap akan ada kenangan bersama yang lama, tak gitu. Azie memang sayang barang2 Azie inikan pula jika kita beli kumpul duit sendiri kan.

  2. Memang benda yang ada kenangan ni lebih terasa kehilangannya berbanding benda-benda baru walaupun mahal sekalipun.

    Usaha yang baik Puan Bee. Guna benda-benda yang sedia ada dan tidak membazir 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *