Yang lama di lupa jangan

Gigih nya pergi low yat yang sesak untuk baiki telefon model N79 ni …sayang .. banyak kenangan dengan telefon ni , dulu harga beli RM1400 hoho macam harga tab zaman sekarang … rosak skrin saja .. RM60 . ada juga yang letak harga sehingga RM90 , kena rajin tanya dan cari kedai mana yang berpatutan lah … En suami baiki telefon N73 nya cuma RM35 , button tengah tak berfungsi . Ada benda yang ada sentimental value tak dapat nak pisah . Walau pun ramai yang mintak fon ni hehe
.. maaf tak kan bagi la …

repair handphone lamaLive update secara langsung dari low yat .

28 Comments

  1. Hafizul 12 February 2013 Reply
  2. azman 7 February 2013 Reply
  3. hairulafiz 5 February 2013 Reply
  4. hafizmd 5 February 2013 Reply
  5. iAwani 5 February 2013 Reply
  6. papa mifz 5 February 2013 Reply
  7. Ummi Hanie 4 February 2013 Reply
  8. Denaihati 4 February 2013 Reply
  9. Ibu Mifzal Arsyad 4 February 2013 Reply
  10. Azie 4 February 2013 Reply
  11. Juan 4 February 2013 Reply
  12. Arrazi 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2013 Reply
  13. mama adam 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2013 Reply
  14. Affan Ruslan 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2013 Reply
  15. Budak Nakal 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2013 Reply
  16. fazrol 4 February 2013 Reply
  17. Berita Terkini 4 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2013 Reply
  18. Izzuddin Fauzi 3 February 2013 Reply
  19. nurmisnan 3 February 2013 Reply
  20. Zarul Umbrella 3 February 2013 Reply
  21. akubiomed 3 February 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.