WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

wordless wednesday

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

CC : Uncle gedek 

Comments

  1. Emm hebat uncle ni..hehe..yang belakang sebagai background pun hebat juga..haha

  2. Uncle Gedek. Oh!

  3. ranai betul nak bergambar dengan uncle gedek kat sbb2013..hahaa

  4. uncle gedek wat muka serius…takut budak kecik tengok nie…

  5. Aiman Aziz :

    Kene tukar nama ni Uncle Gedek ke Uncle Serius . Hee
    Pepun, WW ni hanya untuk hari rabu je ke?

  6. kena serius nih, hehe

  7. senyum2 puan bee……………..

  8. memang siyeslah muka dia…

  9. Ambik gambar guna tangan sendiri 🙂

    Asalnya tak kenal Uncle ni. Nak bukak blog dia pun takut. Apa-apa pun memang terbaiklah style dia.

  10. uncle gedek yang sentiasa cool =D

  11. ketat je muka… hihik

  12. seriussss Bee…. tak menjadi…. x nmpak ketat pun muka tu…. hihihi… cuba masamkan sikit lgi…

  13. nampak senyum jugak

  14. salam..

    friends , eye tu still direct ke camera 😉

  15. Ramai blogger yang sudah dapat penganugerahan ‘Uncle Gedek Style’ pada majlis #SBB2013. 🙂

  16. xcukup masam ni dua2… haha…

  17. masih tak leh lawan uncle lagi. haha..

  18. bila dah iras2 ni, bakal pewaris ni…heee

  19. Luv uncle so ketat.

  20. ausiera rosland :

    tapi muka uncle kat sini nampak mcm senyum sikit compared to gambar2 lain 😉

  21. akak kena serius lagi, hahaha

  22. hihih..kelakar komen uncle gedek dikatanya adik beradik..

  23. Acececece… comel Puan Bee..kene masam lagi nih… hehehe

  24. ada iras² ni..baik selidik… asal usul
    entah² ada susur galur keluarga..hehehe

  25. Ahak, hampir sempura kak, mimik muka akak hampir2 nak menjdi 😛

  26. Seriusnya gambar… hehehe

  27. Sorang lagi mentee Uncle.. Tapi akak nmpk awk masih senyum tuh..ehheeh

  28. Muka UNCLE memang natural cenggini kalau kasi pose….

Speak Your Mind

*