WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

wordless wednesday

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

CC : Uncle gedek 

Please follow and like us:
follow subscribe - WW : Uncle gedek "Jangan senyum"0

28 Comments

  • Hafizul

    12/02/2013 at 9:55 AM Reply

    Emm hebat uncle ni..hehe..yang belakang sebagai background pun hebat juga..haha

  • iAwani

    05/02/2013 at 12:54 PM Reply

    Uncle Gedek. Oh!

  • afif

    02/02/2013 at 8:00 PM Reply

    ranai betul nak bergambar dengan uncle gedek kat sbb2013..hahaa

  • sukma

    02/02/2013 at 6:40 PM Reply

    uncle gedek wat muka serius…takut budak kecik tengok nie…

  • Aiman Aziz

    02/02/2013 at 9:03 AM Reply

    Kene tukar nama ni Uncle Gedek ke Uncle Serius . Hee
    Pepun, WW ni hanya untuk hari rabu je ke?

  • Juan

    02/02/2013 at 1:35 AM Reply

    kena serius nih, hehe

  • leeza dayasari

    01/02/2013 at 12:47 PM Reply

    senyum2 puan bee……………..

  • hairulafiz

    31/01/2013 at 12:32 PM Reply

    memang siyeslah muka dia…

  • Arrazi

    31/01/2013 at 3:22 AM Reply

    Ambik gambar guna tangan sendiri ๐Ÿ™‚

    Asalnya tak kenal Uncle ni. Nak bukak blog dia pun takut. Apa-apa pun memang terbaiklah style dia.

  • donnyien

    31/01/2013 at 2:55 AM Reply

    uncle gedek yang sentiasa cool =D

  • deno

    31/01/2013 at 2:09 AM Reply

    ketat je muka… hihik

  • zie fauzi

    31/01/2013 at 2:02 AM Reply

    seriussss Bee…. tak menjadi…. x nmpak ketat pun muka tu…. hihihi… cuba masamkan sikit lgi…

  • eiela

    30/01/2013 at 10:18 PM Reply

    nampak senyum jugak

  • syira

    30/01/2013 at 6:56 PM Reply

    salam..

    friends , eye tu still direct ke camera ๐Ÿ˜‰

  • akubiomed

    30/01/2013 at 5:31 PM Reply

    Ramai blogger yang sudah dapat penganugerahan ‘Uncle Gedek Style’ pada majlis #SBB2013. ๐Ÿ™‚

  • Ummi Hanie

    30/01/2013 at 4:13 PM Reply

    xcukup masam ni dua2… haha…

  • titan

    30/01/2013 at 4:12 PM Reply

    masih tak leh lawan uncle lagi. haha..

  • Denaihati

    30/01/2013 at 2:15 PM Reply

    bila dah iras2 ni, bakal pewaris ni…heee

  • abangensem

    30/01/2013 at 1:27 PM Reply

    Luv uncle so ketat.

  • ausiera rosland

    30/01/2013 at 1:23 PM Reply

    tapi muka uncle kat sini nampak mcm senyum sikit compared to gambar2 lain ๐Ÿ˜‰

  • ainina jelani

    30/01/2013 at 12:18 PM Reply

    akak kena serius lagi, hahaha

  • fiza

    30/01/2013 at 12:18 PM Reply

    hihih..kelakar komen uncle gedek dikatanya adik beradik..

  • Nadot

    30/01/2013 at 11:41 AM Reply

    Acececece… comel Puan Bee..kene masam lagi nih… hehehe

  • Kujie

    30/01/2013 at 11:34 AM Reply

    ada irasยฒ ni..baik selidik… asal usul
    entahยฒ ada susur galur keluarga..hehehe

  • kozumi ro

    30/01/2013 at 10:35 AM Reply

    Ahak, hampir sempura kak, mimik muka akak hampir2 nak menjdi ๐Ÿ˜›

  • Anuar

    30/01/2013 at 10:00 AM Reply

    Seriusnya gambar… hehehe

  • akuzle ayu

    30/01/2013 at 9:46 AM Reply

    Sorang lagi mentee Uncle.. Tapi akak nmpk awk masih senyum tuh..ehheeh

  • hazman aka species1980

    30/01/2013 at 9:39 AM Reply

    Muka UNCLE memang natural cenggini kalau kasi pose….

Post a Comment