WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

wordless wednesday

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

CC : Uncle gedek 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

28 Comments

  1. Emm hebat uncle ni..hehe..yang belakang sebagai background pun hebat juga..haha

  2. ranai betul nak bergambar dengan uncle gedek kat sbb2013..hahaa

  3. uncle gedek wat muka serius…takut budak kecik tengok nie…

  4. Kene tukar nama ni Uncle Gedek ke Uncle Serius . Hee
    Pepun, WW ni hanya untuk hari rabu je ke?

  5. Ambik gambar guna tangan sendiri 🙂

    Asalnya tak kenal Uncle ni. Nak bukak blog dia pun takut. Apa-apa pun memang terbaiklah style dia.

  6. uncle gedek yang sentiasa cool =D

  7. seriussss Bee…. tak menjadi…. x nmpak ketat pun muka tu…. hihihi… cuba masamkan sikit lgi…

  8. Ramai blogger yang sudah dapat penganugerahan ‘Uncle Gedek Style’ pada majlis #SBB2013. 🙂

  9. tapi muka uncle kat sini nampak mcm senyum sikit compared to gambar2 lain 😉

  10. hihih..kelakar komen uncle gedek dikatanya adik beradik..

  11. ada iras² ni..baik selidik… asal usul
    entah² ada susur galur keluarga..hehehe

  12. Ahak, hampir sempura kak, mimik muka akak hampir2 nak menjdi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *