#WW : Ultraman Di Batu Feringgi

Share

Menarik ..dalam perjalanan pulang dari percutian di Batu Feringgi , sempat saya mengambil gambar ini … pandangan dari kereta yang tengah bergerak di kelajuan 80/KM .. dapat lah ambik sikit gambar..

pulau pinang

Tugu Ultramen di Batu Feringgi ? Motif ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 Comments:

  1. hahahaha…kreatif..menarik..suka lak cikgu tengok.. 🙂

  2. Hahaha, ultraman tu mmg dh lama dah, selalu jugak sy nampak kalau lalu area situ

  3. Izzuddin Fauzi

    Kat mana tuuu~ Fuhhh~ NAk bawak balik otromen neei~

  4. buat apa la letak patung besar camtu..
    bukan cantik pun..

  5. Zarul Umbrella

    wah…penangan Ultraman ni mmg dahsyat yer

  6. Kat mana tu puan bee? Ruma, sekolah @ padang….. Memacam ragam diorang ni.

  7. tak pernah lagi jumpa nih dulu.

  8. wahh selamat la kawasan tu dari gangguan raksasa..hehehe..

  9. sapelah punya keje letak patung tu kat situ..takkan orang perbandaran nak buh kat situ..tapi memang peliklah kalau patung tu memang diorang letakkan kat situ..

  10. agak kepelikan ye ultraman di situ… nis xnmpk pulak.. maybe baru lg kot… ape motip tah…. hehe

  11. apakah?ultraman dijadikan tugu cmtu kaa?heran meah 🙂

  12. ultraman melancong ke malaysia ker.. 🙂

    p/s: mungkin batu feringgi byk pelancong jepun..org jepun kalo jumpa watak2 komik diorg akan bangga..:)

  13. ultraman dah tak nak dok jepun lagi.. banyak radiaktif.. tak selamat.. lepak kat mlaysia jap.. hehe

  14. Assalamualaikum,
    Fuhhhhh kena bangga tu…kat Malaysia pun boleh ada atromen, penjaga keamanan sejagat tu

  15. Tak sangka lak kt mesia pong ada gak arca ultraman yerr….hehehe

  16. haha…tak de motif kott ni..dah tak tahu nak buat tugu apa…ultraman pun jadi la…

  17. ada jumpe gak pn bee masa g penang aritu..x silap ni tadika…cam tarikan kanak kanak je

  18. Assalam..
    Agaknya ada jual mainan kanak2 kot kat situ..

  19. Ultraman buat apa di batu Feringgi? 🙂

  20. Selamat bercuti pbee. Besar utraman ni, setinggi rumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *