#WW Misi mencari madu

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Misi mencari madu tetapi bukan madu tiga ok . Orang di rumah ni semua mengalami batuk yang amat kuat , selsema tetapi tak demam. Rasanya saya sorang yang masih sihat didalam rumah ni.

UPDATE 17/7/2013 : Saya menerima email dari pengarah pemasaran Naqia Corporation SDN BHD. Madu zafran merupakan madu tiruan yang meniru madu naqia. Madu naqia tidak pernah rebranding produknya. Sila ke  — >>   Madu Naqia Palsu : Memo Penafian   untuk penjelasan lebih jelas.

madu pelega batuk

Saya mencari madu naqia tapi madu naqia tak jumpa , rupanya madu naqia telah di buat branding baru , Madu Zafran pula.

Anak-anak dan suami sangat serasi dengan madu ni , batuk teruk mana sekali pun .. selepas suap sesudu madu batuk mereka akan reda. Sebab tu saya tak suka beli ubat batuk dah.

Serasi bersama

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

33 thoughts

  1. kalau rasa nak perkena madu tualang.

    Roger bro ek.. RM 150 satu botol. Kalau nak order awal-awal sebab sebulan sekali je madu dibawa keluar dari Hutan Belum 🙂

  2. cara lama..tidur..rehat..minum air banyak-banyak..mengharap esok batuk akan sembuh..2 bulan tak ok gak. terpaksalah gi klinik ambil antibiotik dengan ubat batuk. haha..

  3. Salam Bee,

    Akak memang takleh telan madu huhhuu, psstt!! kemain besar gambar madu tu, macam marah je hahahaha 😀

      1. saya suka makan madu tualang je kak Bee.. haha… tapi belum pernah lagi panjat sendiri pokok tualang untuk ambik madu dia…takut lah ..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *