#WW Misi mencari madu

Spread the love

Misi mencari madu tetapi bukan madu tiga ok . Orang di rumah ni semua mengalami batuk yang amat kuat , selsema tetapi tak demam. Rasanya saya sorang yang masih sihat didalam rumah ni.

UPDATE 17/7/2013 : Saya menerima email dari pengarah pemasaran Naqia Corporation SDN BHD. Madu zafran merupakan madu tiruan yang meniru madu naqia. Madu naqia tidak pernah rebranding produknya. Sila ke  — >>   Madu Naqia Palsu : Memo Penafian   untuk penjelasan lebih jelas.

madu pelega batuk

Saya mencari madu naqia tapi madu naqia tak jumpa , rupanya madu naqia telah di buat branding baru , Madu Zafran pula.

Anak-anak dan suami sangat serasi dengan madu ni , batuk teruk mana sekali pun .. selepas suap sesudu madu batuk mereka akan reda. Sebab tu saya tak suka beli ubat batuk dah.

Serasi bersama

33 thoughts on “#WW Misi mencari madu”

 1. Pingback: Madu Naqia Palsu : Memo Penafian | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

 2. kalau rasa nak perkena madu tualang.

  Roger bro ek.. RM 150 satu botol. Kalau nak order awal-awal sebab sebulan sekali je madu dibawa keluar dari Hutan Belum 🙂

 3. cara lama..tidur..rehat..minum air banyak-banyak..mengharap esok batuk akan sembuh..2 bulan tak ok gak. terpaksalah gi klinik ambil antibiotik dengan ubat batuk. haha..

 4. Salam Bee,

  Akak memang takleh telan madu huhhuu, psstt!! kemain besar gambar madu tu, macam marah je hahahaha 😀

   1. saya suka makan madu tualang je kak Bee.. haha… tapi belum pernah lagi panjat sendiri pokok tualang untuk ambik madu dia…takut lah ..haha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *