#WW Ku tanam pandan tumbuhnya cili

Lain ditanam lain yang tumbuh … Renungkan ada maksud tersirat tak ?

Pokok cili di tanam

Updat dr iPhone4s : tapi tak puas rasanya ..

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

32 Comments:

  1. takpe lain kali tanam lagi pandan ye.haha..

  2. pandan tu ada genetik cili agaknya. haha..

  3. nanti tanya nujum pak belalang dulu yer…belalang oh belalang….

  4. kalau dua-dua tumbuh bonuslah tu..

  5. hmmmm..mungkin ke you ada taruk dua benih pokok tu dlm pasu yg sama? hmmmmm….

  6. Maksudnya selain blog, kene perhatikan pokok pandan tu jugak. Hehehe…

  7. ok le tu, boleh buat sambal 😉

  8. tak lama lagi berbunga la lada tu

  9. hahaha..ajaib tanah tuh..

  10. pandan dan cili..jauh bezanya tu..huhu..

  11. eh ini kes ajaib ni..huhu..kenapa tak puas hati plak kak?

  12. Tanam pokok cili pun okay cuma masalah cili selalu diserang ulat.

  13. Ibu Mifzal Arsyad

    Lain yang diharap..lain yang jadi..hehe..teka je..

  14. pandan tu wangi, cili tu pedas, mungkin maksudnya kita buat baik tapi orang sakitkan hati kita, betul ke bee..?

  15. Rezeki yang tak dijangka tu 😀

  16. ok juga dri tumbuh lalang..hehe

  17. sape makan cili dia terasa pedas..erhmm itu akak punya andaianlah

  18. Zarul Umbrella

    apa yg tak puas tu?

  19. suburnya pokok cili tu….

  20. Maksudnya Rezeki bertambah-tambah.

  21. kira ok la tu. dua-dua berguna

  22. Emm maybe puanbee dikecewakan kot. Hahaha

  23. adeh…pandan mmg susah dalam pasu he3…

  24. Canggih la tu lain yg tanam lain yg tumbuh…hehee 🙂

    **Pelan2 biasa la guna iPhone tu 🙂

  25. ada burung pi berak kat situ lepas makan lada kot…he he
    maksud – rezeki berganda la kot(positif minded). kalau tanam padi tumbuh lalang senang nak tafsirkan.

  26. maksudnya semasa menanam pandan secara x sengaja tersemai benih cili

  27. agak agak lain kali tanam cili tumbuh apa ek..kalau din beramboi kata pokok cili kalau biar lapan tahun dapat kereta sport..hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *